Brentford - Fulham: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [04/05/2023]

The perfect guide to the casino

Brentford – Fulham: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [04/05/2023]

Premier League-kampen mellem Brentford og Fulham er et London-derby, der lover masser af action og spænding.

Denne kamp finder sted på Gtech Community Stadium, hvor Brentford, under ledelse af manager Thomas Frank, vil være værter for deres byrivaler, Fulham. Begge hold er i Premier League og vi befinder os i 36. spillerunde af sæsonen. Kampen afvikles den 4. maj 2023, klokken 16:00 dansk tid.

Dobbeltchance: Brentford eller uafgjort

Vores spilforslag til denne kamp er en dobbeltchance på Brentford eller uafgjort. Dette skyldes Brentfords stærke hjemmepræstationer og Fulhams svage udebanestatistik. Spil nu på Bet365

Hvem: Brentford – Fulham
Hvad: Premier League
Hvor: Gtech Community Stadium
Hvornår: Onsdag den 4. maj kl. 16:00
Spilforslag: Dobbeltchance: Brentford eller uafgjort – Spil nu på Bet365

Intens konkurrence i bundstriden

Brentford ligger på 16. pladsen i Premier League efter 35 kampe, med ni sejre, otte uafgjorte og 18 nederlag. Holdet har scoret 52 mål og indkasseret 60. På hjemmebane har de spillet 17 kampe, hvor de har vundet fem, spillet uafgjort i seks og tabt seks.

Fulham holder sig på 13. pladsen med 12 sejre, syv uafgjorte og 16 nederlag. De har scoret 51 mål og indkasseret 55. På udebane har Fulham spillet 17 kampe, hvor de har hentet tre sejre, fem uafgjorte og ni nederlag.

Disse statistikker tyder på, at Brentford har en bedre chance for at undgå nederlag i denne kamp, hvilket understøtter vores spilforslag.

Vi er klar til at give alt i denne kamp. Det er afgørende for os at holde fast i vores stærke hjemmebaneform og udnytte Fulhams svagheder på udebane – siger Brentfords manager, Thomas Frank.

Vi ved, at Fulham er et stærkt hold, men vi er fast besluttet på at kæmpe for sejren.

Vi respekterer vores modstander, men vi er ikke bange. Vi går på banen med troen på, at vi kan vinde.

Form og tidligere møder

Brentford gik ind i denne kamp med et 1-0 nederlag til Everton, mens Fulham spillede 1-1 mod Crystal Palace i deres seneste kamp.

Over de seneste fem kampe har Brentford vundet to og tabt tre, mens Fulham har vundet en og tabt fire. På hjemmebane har Brentford vundet en og tabt to af deres seneste fem kampe, mens Fulham på udebane har vundet en og tabt to.

I de seneste fem indbyrdes opgør mellem de to hold har Brentford vundet tre og Fulham to. I det seneste opgør mellem de to hold vandt Brentford med 3-0.

Nøglespilleren: M. Jensen

M. Jensen er en vital del af Brentfords midtbane. Den 28-årige dansker har spillet 37 kampe denne sæson, hvor han har scoret fire mål og leveret tre assists. Hans præstationer kan være afgørende for Brentfords chancer i denne kamp.

Jeg er klar til at give alt for holdet i denne vigtige kamp. Vi ved, at vi skal være på vores bedste for at få et godt resultat mod Fulham – siger M. Jensen.

Vi har troen på, at vi kan vinde, og vi vil kæmpe for det.

Karantæner

Brentford: Ingen
Fulham: Ingen

Skader

Brentford: Ingen
Fulham: Ingen

Forventede startopstillinger

Brentford: 4-4-1-1
M. Flekken – E. Pinnock, K. Ajer, M. Roerslev, N. Collins – B. Mbeumo, C. Nørgaard, M. Jensen, V. Janelt, Y. Wissa – K. Lewis-Potter

Fulham: 4-2-3-1
B. Leno – A. Robinson, C. Bassey, T. Adarabioyo, T. Castagne – Andreas Pereira, H. Reed, H. Wilson, João Palhinha, T. Cairney – Willian

Kampen mellem Brentford og Fulham i Premier League afvikles på Gtech Community Stadium den 4. maj klokken 16:00. Det er et opgør mellem to London-klubber, der begge kæmper for at sikre deres plads i Premier League. Det bliver en spændende kamp at følge.

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste engelske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Premier League og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream Premier League

Se Premier League via live streaming
Først skal du oprette en konto hos La Liga for at kunne se live streaming samt oddse på Premier League.

  1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!
  2. Herefter Opret konto / log ind
  3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto
  4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen
  5. Vælg så din kamp fra Premier League

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Premier League – KLIK HER!

Regler og vilkår for at se Premier League via stream

Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på Premier League hos bet365 – KLIK HER!

Se Premier League i Danmark

Du kan se flere af Premier League-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Premier League direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Premier Leagues historie – kort

Historisk set har Manchester United vundet flest titler med hele 20 af slagsen. Liverpool kommer lige efter med 19. I de senere år har Manchester City dog været dominerende i Premier League og har taget de seneste tre mesterskaber.

Spilletider og kamptidspunkter i Premier League

Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top