Burnley - Newcastle: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger 04/05/2023

The perfect guide to the casino

Burnley – Newcastle: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger 04/05/2023

En intens Premier League-duel venter, når Burnley byder Newcastle velkommen på deres hjemmebane, Turf Moor.

Vi er nået til den 36. runde af den engelske Premier League, hvor Burnley under ledelse af Vincent Jean Mpoy Kompany tager imod Newcastle på deres hjemmebane, Turf Moor. Kampen sparkes i gang lørdag den 4. maj klokken 16.00 dansk tid.

Dobbeltchance: Uafgjort eller Newcastle

Vores spilforslag til denne match er dobbeltchance: Uafgjort eller Newcastle. Newcastle har vist stærk form på det seneste, og deres placering i toppen af tabellen står i skarp kontrast til Burnleys kamp for overlevelse i bunden. Spil nu på Bet365

Hvem Hvad Hvor Hvornår Spilforslag
Burnley – Newcastle Premier League Turf Moor Lørdag den 4. maj kl. 16.00 Dobbeltchance: Uafgjort eller Newcastle – Spil nu på Bet365

Burnley kæmper for overlevelse, Newcastle jagter Europa

Burnley har haft en svær sæson indtil videre og ligger aktuelt næstsidst i Premier League med kun fem sejre i 35 kampe. De har indkasseret hele 70 mål, mens de selv kun har formået at score 38. På hjemmebane har de kun vundet to ud af 17 kampe.

For Newcastle ser det noget anderledes ud. De ligger på en flot syvendeplads efter 34 kampe med 16 sejre. De har scoret 74 mål og lukket 55 ind. På udebane har de dog haft det svært med kun fire sejre i 16 forsøg.

“Vi er klar over, at vi har brug for en sejr. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at tage de tre point,” siger Burnleys manager Vincent Jean Mpoy Kompany. “Men vi ved også, at Newcastle er et stærkt hold, der har haft en god sæson. Vi vil være klar til kamp.”

Form og seneste indbyrdes møder taler for Newcastle

Burnley kommer ind til kampen efter et 1-1-resultat mod Manchester United, mens Newcastle i deres seneste kamp slog Sheffield United med hele 5-1. Over de seneste fem kampe har Burnley kun vundet en enkelt gang, mens Newcastle har hentet tre sejre.

I de seneste fem indbyrdes kampe mellem de to hold har Newcastle trukket det længste strå hver gang, herunder en 3-1-sejr i det seneste opgør, hvor Newcastle var værter.

W. Odobert – Burnleys håb om point

En vigtig spiller for Burnley i denne kamp er den unge franske angriber W. Odobert. Trods sine kun 20 år har han allerede spillet 30 kampe denne sæson, hvor det er blevet til fire mål og to assists. “Jeg er klar til at gøre mit for, at vi skal have point i denne kamp,” udtaler W. Odobert.

Karantæner

Burnley: Ingen

Newcastle: Sandro Tonali (Disciplinære årsager (fra FA – Football Association))

Skader

Burnley: Nathan Redmond (Knæskade)

Newcastle: Joseph Willock (Achilleseneskade), Kieran Trippier (Lægskade), Matthew Targett (Knockskade), Nick Pope (Skulder ud af led)

Forventede Startopstillinger

Burnley (4-2-3-1): J. Trafford – C. Taylor, D. O’Shea, J. Beyer, Vitinho – A. Ramsey, J. Brownhill, J. Cullen, J. Guðmunds­son, S. Berge – Z. Amdouni

Newcastle (4-3-3): M. Dúbravka – D. Burn, F. Schär, S. Botman, T. Livramento – Bruno Guimarães, M. Almirón, S. Longstaff – A. Gordon, A. Isak, Joelinton

Der er lagt op til en intens kamp, når Burnley tager imod Newcastle på Turf Moor lørdag den 4. maj kl. 16.00. Begge hold har noget at spille for, så der er ingen tvivl om, at det bliver en kamp med masser af nerve.

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste engelske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Premier League og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream Premier League*
Se Premier League via live streaming
Først skal du oprette en konto hos La Liga* for at kunne se live streaming samt oddse på Premier League.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
2. Herefter Opret konto / log ind
3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto
4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen
5. Vælg så din kamp fra Premier League

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Premier League – KLIK HER!*

Regler og vilkår for at se Premier League via stream
Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365*, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på Premier League hos bet365 – KLIK HER!*

Se Premier League i Danmark
Du kan se flere af Premier League-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Premier League direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Premier Leagues historie – kort
Historisk set har Manchester United vundet flest titler med hele 20 af slagsen. Liverpool kommer lige efter med 19. I de senere år har Manchester City dog været dominerende i Premier League og har taget de seneste tre mesterskaber.

Spilletider og kamptidspunkter i Premier League
Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top