Klasse kupon: Vind over 6000 kr. i dag – Kan Brøndby slå Silkeborg ? Kan FCM slå FCN på udebane?

The perfect guide to the casino

Klasse kupon: Vind over 6000 kr. i dag – Kan Brøndby slå Silkeborg ? Kan FCM slå FCN på udebane?

På 2.Pinsedag står den på 2 vigtige opgør i kampen om mesterskabet. På JYSK Park tørner Silkeborg og Brøndby sammen, og i Farum er der topopgør mellem FC Nordsjælland og FC Midtjylland. Begge kampe er meget afgørende i forhold til kampen om guldet
Til kampene har Oddsprofits.dks kvinskarpe ekspert, Jonas Mortensen, lavet en kanon kupon, hvor du kan vinde 6400 kr. på 200 kr.
Få adgang til det suveræne odds her

Brøndby er tvunget til en sejr, hvis de vil vinde mesterskabet, og de kommer til Silkeborg med selvtillid efter deres sejr mod FC Nordsjælland.

De danske pokalvindere fra Silkeborg er også klar til kamp. I sidste runde fik de en sejr med hjem fra Aarhus. Da det er det sidste hjemmekamp for Silkeborg i denne sæson, kan der forventes en fantastisk atmosfærer til dette opgør

Dernæst er der topopgør i Farum. FC Nordsjælland tabte i deres sidste kamp mod Brøndby. hvorimod FC Midtjylland fik en 1-3 sejr mod FCK i Parken. Det bliver et spændende opgør mellem disse mandskaber.

Læs også: Silkeborg – Brøndby: Optakt, forventede startopstillinger og gratis oddsforslag

Den succesfulde ekspert, Jonas Mortensen fra Oddsprofit.dk står klar med en vild kupon. Jonas Mortensen har en god track record når det kommer til at give succesfulde spilforslag. Han har hjulpet adskillige følgere på Oddsprofit.dk med at vinde store gevinst, og hans analyser er kendt for at være velunderbyggede og nøje overvejede.
Få adgang til Jonas Mortensen geniale kupon her

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top