Jesper Sørensen: "Det bliver ekstremt"

The perfect guide to the casino

Jesper Sørensen: “Det bliver ekstremt”

Brøndby står overfor en nervepirrende guldkamp på søndag, når de tager imod AGF i den sidste runde af 3F Superligaen. Cheftræner, Jesper Sørensen er sikker på, at stemningen på Brøndby Stadion bliver helt elektrisk, og at holdet er klar til at give alt for at sikre det 12. mesterskab.

Drømmescenariet er inden for rækkevidde for Brøndby. En sejr over AGF vil give dem guldet, mens et nederlag kan betyde, at de mister titlen til FC Midtjylland, hvis de samtidig vinder over Silkeborg.

Læs også: Brøndbyfans rasende: Person iført København-trøje på Brøndbyafsnit

Stemningen på Brøndby Stadion forventes at blive ekstrem. Jesper Sørensen sammenligner den med stemningen under guldkampen mod FC Nordsjælland i 2021, men tror, at den bliver endnu vildere denne gang.

Brøndby har erfaring med guldkampe. Jesper Sørensen var assistent for Niels Frederiksen i 2021, da Brøndby sikrede sig guldet på den sidste spilledag. Han mener, at de erfaringer, spillerne har fra den slags kampe, vil være afgørende for søndagens opgør.

AGF er det eneste hold i mesterskabsspillet, der endnu ikke har vundet en kamp. De har blot hentet to point i otte kampe, og Jesper Sørensen er sikker på, at Brøndby har en god fornemmelse for, hvordan de spiller. Han understreger dog, at de ikke vil undervurdere AGF.

Alt er sat op til en nervepirrende guldkamp på Brøndby Stadion på søndag. Med en sejr over AGF kan Brøndby hente det 12. mesterskab hjem og sætte kulminationen på en succesfuld sæson.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top