The perfect guide to the casino

Kæmpe chok: “Diamantfamilien” er slut

Efter otte år med programmer om familien Pitzner er det slut med “Diamantfamilien” på TV 2.

Det skriver overhovedet i familien Pitzner, Katerina Pitzner, på sin Instagram-profil. Den kommende sæson, der sendes til efteråret, bliver den sidste i programmets historie.

“Diamantfamilien” har dermed underholdt seerne i otte år på skærmen.

Katerina Pitzner reflekterer over de mange år med et tv-hold:

“Programmet, som vi selv har elsket, grinet af og krummet tæer over. Elsket, fordi serien, for os, er som et filmatiseret familiealbum gennem 8 år. Vi har grinet fordi, der virkelig har været mange skøre episoder, og krummet tæer fordi, det ikke altid var i vores mest stolte øjeblikke, at kameraerne rullede.”

Hun beskriver også de mange læringspunkter, der fulgte med at åbne privatlivet for et tv-hold:

“Vi har lært meget af, at åbne privatlivets døre, i en årrække, hvor pigerne er gået fra at være unge kvinder til voksne, alt imens jeg selv har opbygget min forretning,” skriver mor Pitzner.

Læs også: Chok: Heino Hansen overvejer operation efter 20 år som skeløjet

Beslutningen om at stoppe er truffet på baggrund af familiens forandrede livssituation:

“Mit liv, som studerende i udlandet, er ændret ganske betragteligt, og pigerne er også nye steder i deres,” skriver Katerina Pitzner.

I “Diamantfamilien” har man fulgt Katerine samt hendes tre døtre, Thalia, Elvira og Ophelia.

Udover de syv sæsoner, der allerede er ude, offentliggjorde TV 2 i april desuden en specielsæson med navnet “Diamantfamilien: Fagnet i Dubai”. Her fik man et indblik i familien Pitzner, efter at Elvira blev anholdt i Dubai og sigtet for utroskab.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top