Matchbold til BIF: FCM’s vilde comeback var ikke nok

En nervepirrende guldkamp på Right to Dream Park endte uafgjort 3-3, og Brøndby kan dermed juble over Superligaens førsteplads.

Mandag aften var der lagt i kakkelovnen til et vaskeægte guldbrag i Farum, da FC Nordsjælland tog imod FC Midtjylland. Hjemmeholdet kæmpede for at holde liv i guldchancerne, mens gæsterne fra Jylland jagtede den tabte førsteplads, som Brøndby snuppede tidligere på dagen.

FC Nordsjælland startede kampen bedst og bragte sig hurtigt foran 1-0 ved Ibrahim Osman. Den gode start blev fulgt op af et par scoringer fra Benjamin Nygren, og hjemmeholdet lignede at være på vej mod en stensikker sejr.

Men FCM var ikke klar til at give sig. Franculino og Mads Bech reducerede inden pausen, og i anden halvleg fulgte Sverrir Ingi Ingason trop med en scoring, der fuldendte et vanvittigt comeback. Derudover fik Franculino i det 46. og 50. minut annulleret to mål.

FC Midtjylland pressede på for en sejrsgivende scoring i slutfasen, men Brøndby kunne alligevel juble over Superligaens førsteplads inden sidste spillerunde.

Kampens højdepunkter:

11. minut: Ibrahim Osman bringer FC Nordsjælland foran 1-0.
16. minut: Benjamin Nygren fordobler føringen.
35. minut: Benjamin Nygren scorer sit andet mål til 3-0.
38. minut: Franculino reducerer for FCM.
45+2 minut: Mads Bech reducerer yderligere.
46. minut: Franculino scorer for FCM, men målet annulleres for offside.
50. minut: Franculino scorer igen, men målet annulleres endnu engang for offside.
79. minut: Sverrir Ingi Ingason udligner til 3-3.