Guardiola tættere på at forlade Manchester City

The perfect guide to the casino

Guardiola tættere på at forlade Manchester City

Efter at have vundet sin fjerde Premier League-titel på stribe med Manchester City, antydede Pep Guardiola, at han kan være på vej væk fra klubben.

I et interview efter den 3-1 sejr over West Ham på den sidste spilledag, sagde Guardiola til BBC: “Realiteterne er, at jeg er tættere på at forlade end at blive.”

Denne udmelding kommer som en overraskelse for mange City-fans, da Guardiola har haft stor succes i klubben siden sin ankomst i 2016.

Guardiola uddybede dog sin udtalelse ved at sige: “Jeg har talt med klubben, og min følelse er, at jeg gerne vil blive nu. Jeg bliver i næste sæson.”

“Men undervejs i sæsonen skal vi tale om det. Vi må se.”

Guardiola har en kontrakt med City, der udløber i sommeren 2025. Det er uklart, hvad der skal ske med hans fremtid efter den tid.

Nogle fans spekulerer på, om Guardiola kunne være fristet til at vende tilbage til FC Barcelona, hvor han tidligere har haft stor succes. Andre mener, at han måske ønsker at tage en pause fra fodbolden.

Uanset hvad Guardiolas beslutning bliver, er det sikkert at sige, at han vil efterlade et stort tomrum i Manchester City, hvis han vælger at forlade klubben.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top