FCN-stjerne skifter til udlandet

The perfect guide to the casino

FCN-stjerne skifter til udlandet

Efter 12 år i FC Nordsjælland er Martin Frese klar til nye udfordringer. Den danske back har fået karantæne til den sidste kamp i 3F Superligaen, og dermed har han spillet sin sidste kamp i Farum-klubben i denne omgang, da en ny klub venter i udlandet, siger Frese til Bold.dk.

Martin Frese fik et gult kort i 3-3-opgøret mod FC Midtjylland, og dermed er han karantæneramt til den sidste kamp i 3F Superligaen, hvor FCN møder FC København i Parken.

Læs også: Matchbold til BIF: FCM’s vilde comeback var ikke nok

Men selvom Frese mister den sidste kamp i den danske liga, er der alligevel god grund til smil hos den 26-årige back. Hans kontrakt med FCN udløber nemlig 30. juni, og han er tæt på at skifte til en ny klub i udlandet.

“Jeg har muligheder, og jeg skal hjem og se på, hvad der passer bedst til mig, men det bliver udlandet. Jeg har været i FC Nordsjælland i godt og vel 12 år, og jeg har brug for nye udfordringer, og jeg er et godt sted i min karriere,” siger Frese til bold.dk.

“Tiden er inde, og jeg føler mig berettiget til det,” fortsætter han og afslører, at en ny klub er oppe over.

“Noget begynder at nærme sig, vil jeg sige. Man skal jo aldrig sige aldrig, men ja, det bliver udlandet,” slår Frese fast.

Frese har spillet 131 kampe for FCN i sin tid i klubben.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top