FCK-træner har stadig mareridt efter sidste kamp

The perfect guide to the casino

FCK-træner har stadig mareridt efter sidste kamp

FC København tabte torsdag aften 1-2 til FC Midtjylland i Parken, og nederlaget har sat sig dybt i Jacob Neestrup.

“Det gør ondt,” erkender Neestrup til Ekstrabladet. “Men det er stadig svært for mig at forstå, hvordan vi ikke…” Han afbryder sig selv og fortsætter: “Eller nej, det er ikke svært for mig at forstå, fordi jeg ved godt hvorfor, men det er grotesk, at vi ikke bare fik et lillebitte point.”

Neestrup erkender, at FCK lavede afgørende fejl i kampen, og at de ikke var skarpe nok i den anden ende. Han mener dog også, at holdet fortjente mere ud af kampen.

“Nederlaget forleden sidder stadig i mig, og det må det også gerne, når vi går på banen i Aarhus,” siger han. “Det må det godt, men frustrationen skal give en trodsreaktion.”

Læs også: AGF – FC København: Optakt, forventede startopstillinger og gratis oddsforslag

Neestrup understreger, at FCK ikke er i Superligaen for at lære, men for at vinde. Han er derfor fast besluttet på at komme tilbage med en sejr i den kommende kamp mod AGF.

“Jeg er ikke her for at lære nu,” siger han. “Der er ingen, der er i runde 30 for at lære noget i FC København. Jeg havde gerne taget tusind gange mindre erfaring forleden, hvis vi havde vundet, for det er det, som det handler om.”

FCK og AGF mødes tirsdag den 21. maj i Aarhus. FCK skal vinde kampen for at holde håbet om guldmedaljer i live.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top