Nik & Jay: "Boing Boing" - Millionerne hopper ind efter succesfuldt år

The perfect guide to the casino

Nik & Jay: “Boing Boing” – Millionerne hopper ind efter succesfuldt år

Hvis man tror, at den legendariske danske duo er fortid, tager man grueligt fejl. Nik & Jay kan smile hele vejen til banken. Deres succesfulde år med fire udsolgte koncerter i Royal Arena har skabt en massiv stigning i indtjeningen.

HND, selskabet de ejer 50% af hver, har tjent svimlende 20,2 millioner kroner i bruttofortjeneste i 2023. Det er næsten fire gange så meget som året inden.

Efter løn og udgifter har selskabet et overskud før skat på 13,8 millioner kroner. Duoen udbetaler sig selv 122.000 kroner i udbytte og betaler 3 millioner kroner i skat. Resten af pengene forbliver i selskabet, og egenkapitalen vokser dermed til 13,7 millioner kroner.

Læs også: Gustav Salinas udgiver ny pervers sang – hør den her

Lønnen er også steget markant. I 2023 udbetalte HND 6,3 millioner kroner i løn, hvilket er en stigning på 64% sammenlignet med 2022.

Selvom regnskabet ikke afslører den præcise fordeling af lønnen, tyder det på, at Nik & Jay har haft en gennemsnitlig månedsløn på 174.153 kroner.

2023 har altså været et gyldent år for Nik & Jay, både musikalsk og økonomisk. Deres succes ser ud til at fortsætte i mange år fremover.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top