The perfect guide to the casino

Barcelona – Valencia: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [29/04/2023]

En spændende kamp i Primera División venter, når Barcelona tager imod Valencia på Estadi Olímpic Lluís Companys.

Kampen står mellem to hold fra Spaniens bedste fodboldrække, Primera División. Hjemmeholdet Barcelona, under ledelse af Ronald Enrique Sanchez Cedeño, og Valencia, står overfor hinanden i en kamp, hvor begge hold vil kæmpe for de vigtige point. Denne aftenkamp, som spilles kl. 21:00 dansk tid, vil uden tvivl bringe nogle intense øjeblikke for fodboldfans over hele verden.

Dobbeltchance: Barcelona eller uafgjort

Dobbeltchance: Barcelona eller uafgjort. Med Barcelonas imponerende præstationer på hjemmebane og Valencias skuffende resultater i udekampe, vil et spilforslag på Barcelona eller uafgjort være et solidt valg. Spil nu hos Bet365.

Hvem Barcelona – Valencia
Hvad Primera División
Hvor Estadi Olímpic Lluís Companys
Hvornår Lørdag den 29. april kl. 21:00
Spilforslag Dobbeltchance: Barcelona eller uafgjort – Spil nu hos Bet365

Sæsonens udfordringer og triumfer

Efter at have spillet 32 kampe i denne sæson, er Barcelona placeret på en andenplads i Primera División med 21 sejre, 7 uafgjorte og 4 nederlag. Med 64 mål i favør og 37 imod har Barcelona vist både offensive og defensive styrker. På hjemmebane har Barcelona vundet 12 af deres 16 kampe, hvilket tydeligt viser holdets dominans på Estadi Olímpic Lluís Companys.

Valencia, der også har spillet 32 kampe, ligger på en ottendeplads i ligaen. Holdet har 13 sejre, 8 uafgjorte og 11 nederlag. På trods af kun at have scoret 35 mål, har Valencia formået at holde deres mål imod til 34. På udebane har holdet dog haft det svært med kun fem sejre, tre uafgjorte og otte nederlag i 16 kampe.

“Vi har haft en stærk sæson indtil videre, og vi er fast besluttet på at fortsætte med at præstere på højt niveau,” udtaler Barcelonas manager, Xavi “Vi har en stærk tro på, at vi kan vinde denne kamp og fortsætte vores kamp for mesterskabet.”

Op til kampen: Form og tidligere møder

Barcelonas seneste kamp var mod ærkerivalerne Real Madrid, hvor de desværre led et nederlag på 3-2. Holdet har dog vundet tre af deres seneste fem kampe. På hjemmebane har Barcelona vundet en ud af deres sidste fem kampe.

Valencia led også et nederlag i deres seneste kamp, hvor de tabte 2-1 til Real Betis. De har vundet to af deres seneste fem kampe. På udebane har Valencia vundet to af deres sidste fem kampe.

Når man ser på de seneste fem indbyrdes møder mellem de to hold, har Barcelona været suveræne med fem sejre. I deres seneste møde vandt Barcelona med 3-1 på Valencias hjemmebane.

Nøglespilleren: Robert Lewandowski

En spiller, der kan være afgørende for kampens udfald, er Barcelonas angriber Robert Lewandowski. Den 36-årige polske angriber har haft en imponerende sæson med 46 optrædener, 19 mål og 9 assists. “Jeg er klar til kampen og vil gøre alt for at hjælpe holdet med at vinde,” udtaler Lewandowski. “Det bliver en hård kamp, men vi er klar til udfordringen.”

Karantæner

Barcelona: Ingen
Valencia: Ingen

Skader

Barcelona: Frenkie De Jong (Ankel skade)
Valencia: Jose Gaya (Muskel skade)

Forventede Startopstillinger

Barcelona: 4-3-1-2
M. ter Stegen – A. Christensen, J. Koundé, João Cancelo, R. Araujo – Fermín, Gavi, Pedri, İ. Gündoğan – Lamine Yamal, R. Lewandowski

Valencia: 4-4-2
G. Mamardashvili – Cristhian Mosquera, D. Foulquier, Gabriel Paulista, Thierry Correia – Fran Pérez, Javi Guerra, Pepelu, Sergi Canós – Diego López, Hugo Duro

Denne spændende kamp i Primera División mellem Barcelona og Valencia finder sted på Estadi Olímpic Lluís Companys, lørdag den 29. april kl. 21:00. Det bliver uden tvivl en kamp fyldt med intensitet og spænding.

La Liga live stream

Du kan se kampe fra La Liga via livestreaming hos Bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste spanske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos Bet365, og så kan du få adgang til både La Liga og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream La Liga*

Se La Liga via live streaming
Først skal du oprette en konto hos La Liga* for at kunne se live streaming samt oddse på La Liga.

  1. Gå til Bet365 – KLIK HER!
  2. Herefter Opret konto / log ind
  3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto
  4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen
  5. Vælg så din kamp fra La Liga

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos Bet365, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream La Liga – KLIK HER!

Regler og vilkår for at se La Liga via stream

Både hvis du vil spille eller live streame hos Bet365, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på La Liga hos Bet365 – KLIK HER!

Se La Liga i Danmark

Du kan se flere af La Liga-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af La Liga direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

La Ligas historie – kort

Real Madrid og Barcelona har i mange år kørt parløb om mesterskabet i Spanien. Real Madrid har dog vundet flest titler med 35, mens Barcelona har vundet 27 titler. Ligaen er kendetegnet af teknisk god fodbold, der er en fryd for øjet for de fleste fodboldfans.

Spilletider og kamptidspunkter i La Liga

Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

OVERSIGT

Scroll to Top