The perfect guide to the casino

Wass og Pentz er skadet

Brøndby må muligvis undvære to af sine store profiler, når de på søndag møder FC Nordsjælland i en topkamp i Superligaen. Både Patrick Pentz og Daniel Wass har døjet med skader i denne uge.

Pentz fik en flænge på skinnebenet til træning onsdag og var ikke med på banen torsdag. “Vi håber, han er på træningsbanen igen fredag,” siger cheftræner Jesper Sørensen til Bold.dk.

Wass har døjet med anklerne i et stykke tid, og var heller ikke med til træning torsdag. Sørensen er dog optimistisk med hensyn til Wass’ deltagelse i søndagens kamp: “Vi regner med, at han er med på træningsbanen fredag.”

Både fredag og lørdag træner Brøndby på kunstgræs for at vænne sig til underlaget i Farum, hvor søndagens kamp spilles.

“Det handler om at forberede sig bedst muligt. Vi skal vænne os til et andet underlag og opspring for bolden,” siger Jesper Sørensen.

Selvom Brøndby muligvis skal undvære to kæmpe profiler og skal spille på et anderledes underlag, er Jesper Sørensen optimistisk med hensyn til holdets chancer i kampen mod FC Nordsjælland.

“Vi ved godt, hvad vi skal gøre, selv om vi står overfor en meget stærk modstander, der er i rigtig god form,” siger han afsluttende til Bold.dk.

Kampen mellem FC Nordsjælland og Brøndby bliver fløjtet i gang søndag kl. 16:00 på Right To Dream Park i Farum.

OVERSIGT

Scroll to Top