The perfect guide to the casino

Profil med identitetskrise: “Hvad fanden laver jeg med mit liv?”

Jacob Buus har haft en turbulent tid de seneste år. Han er blevet presset ud af to klubber på et år, og det har tæret på hans selvtillid og sat hans identitet i spil.

I Bold-podcasten TÆT PÅ fortæller Buus om sin tid i belgiske Beveren, hvor han var helt ude i kulden sportsligt og mentalt kæmpede med at finde mening i sin tilværelse.

“Det var en meget dyster tid,” siger Buus. “Jeg tænkte rigtig mange gange ‘Hvad fanden laver jeg med mit liv?’.”

Buus var kommet til Beveren med store forventninger, men de blev hurtigt knust. Han blev sat på bænken og fik sjældent spilletid.

“Når forventningerne rammer helt ved siden af, hvad laver jeg så egentlig hernede?” spørger Buus i podcasten.

“Det tænkte jeg tit, når jeg kunne se, mine venner i Odense have det sjovt, eller min mor havde fødselsdag. Hvorfor sidder jeg på et værelse på otte kvadratmeter og glor ned i en iPad? Jeg er jo ikke glad her, tænkte jeg. Der stillede jeg spørgsmål ved hele min identitet.”

Buus er nu tilbage i Danmark, hvor han spiller for Sønderjyske. Han kæmper for at genvinde sin selvtillid og finde glæden ved fodbold igen.

“Det er en lang proces,” siger Buus. “Men jeg er fast besluttet på at komme tilbage til det niveau, jeg ved, jeg kan spille på.” afslutter han optimistisk.

OVERSIGT

Scroll to Top