The perfect guide to the casino

Så lækker er Bellinghams nye modelkæreste – wow

Jude Bellingham nyder livet i Madrid efter skiftet fra Borussia Dortmund til Real Madrid i sommer. Den unge englænder topper formen og har nu angiveligt også vundet på kærlighedens front.
Se billederne af den hollandske godte nederst i artiklen.

Bellingham har fået en drømmestart i Spanien. Med 21 mål og 10 assists i alle turneringer er han en af hovedkræfterne bag Real Madrids jagt på La Liga-titlen og Champions League-trofæet.

Men det kører ikke kun på grønsværen for den 20-årige midtbanespiller. Ifølge engelske medier er han nemlig blevet kædet sammen med den hollandske model Laura Celia Valk.

Bellingham har angiveligt inviteret den 25-årige Valk til sin lejlighed i Madrid flere gange. Hun er efter sigende fløjet ind fra Amsterdam for at besøge ham og er blevet boende i lejligheden efterfølgende.

Parret har forsøgt at holde forholdet hemmeligt, men ifølge The Sun skulle Valk have sladret lidt under en fotoshoot. De fleste tilstedeværende skulle angiveligt have genneskuet parret.

Valk, der har 370.000 følgere på Instagram, har delt et billede, hvor hun spiser på The Madrid EDITION hotel med en mystisk person ved sin side. Hun har desuden erfaring som model for blandt andet PrettyLittleThing og driver sit eget social media-bureau.

Om Laura Celia Valk er kvinden, der skal dele Bellinghams succes, må tiden vise. Men én ting er sikkert: Den unge englænder nyder tilværelsen både på og udenfor banen.

OVERSIGT

Scroll to Top