Real Sociedad - Real Madrid: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [26/04/2023]

The perfect guide to the casino

Real Sociedad – Real Madrid: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [26/04/2023]

Når mørket falder på fredag aften, vil projektørerne være tændt på Reale Arena, hvor Real Sociedad tager imod Real Madrid kl. 21:00. En kamp, hvis aroma af mål i begge ender er så intens, at vi kan ikke modstå fristelsen til at anbefale et spil på, at ‘Begge Hold Scorer’.

Flere faktorer underbygger vores spilforslag:

– Real Sociedad har kun formået at holde buret rent i 20% af deres seneste 10 kampe.

– Begge hold har fundet netmaskerne i 75% af Real Sociedads seneste fire kampe.

– Real Sociedad har undladt at score i kun 22% af deres kampe i La Liga denne sæson.

– Real Sociedad har formået at holde nullet i blot 38% af deres kampe i La Liga denne sæson.

– Real Sociedad har i gennemsnit lukket hele 2.00 mål ind i deres seneste fire kampe.

Spil på ‘Begge Hold Scorer’ på Bet365 og drag fordel af en bonus på op til 1.000 kr!

Faktaboks:

Hvem: Real Sociedad – Real Madrid
Hvad: La Liga
Hvor: Reale Arena
Hvornår: Fredag d. 26. april kl. 21:00

Inden fløjtet lyder

Efter 32 kampe ligger værterne på en 6. plads i La Liga med 51 point, samlet via 13 sejre, 12 uafgjorte, og syv nederlag. Selvom vi er 32 ud af 38 spillerunder inde i sæsonen, vil Imanol Alguacils tropper uden tvivl forsøge at forbedre deres position i tabellen.

Gæsterne fra Real Madrid har haft en fornem sæson indtil videre og ligger også på en 6. plads efter 32 kampe, men med hele 81 point. De har fået pointene i hus via 25 sejre, seks uafgjorte og blot et enkelt nederlag. Dermed er gæsterne ligeledes opsatte på at cementere deres position i denne spillerunde.

Txuriurdin kommer ind til opgøret med en 1-1 uafgjort i bagagen fra deres seneste kamp mod Getafe Club de Fútbol. De har haft en solid præstation i deres seneste fem kampe med tre sejre, to uafgjorte og ingen nederlag. Deres seneste to kampe er endt uafgjorte.

På den anden side, Carlo Ancelottis Real Madrid har også sikret en sejr i deres seneste kamp, hvor de slog FC Barcelona med 3-2. Real Madrid har været lige så stærke i deres seneste fem kampe, med tre sejre, to uafgjorte og ingen nederlag.

Hjemmebane vs. udebane

På hjemmebane har Real Sociedad ikke været overbevisende i deres seneste fem kampe, hvor de har sikret en sejr, to uafgjorte og to nederlag. I deres seneste hjemmekamp endte det 2-2 mod UD Almería.

Real Madrid spillede uafgjort 1-1 i deres seneste udekamp mod Manchester City FC. I deres seneste fem udekampe har de haft acceptable resultater med to sejre og tre uafgjorte.

I deres indbyrdes opgør har Real Madrid haft overtaget med tre sejre i deres seneste fem kampe, sammenlignet med Real Sociedads ene sejr og et uafgjort resultat. Deres sidste møde endte med en 2-1 sejr til Los Merengues.

Skader og karantæner

Real Sociedad:

Real Madrid:

Skader

Real Sociedad: Martín Merquelanz

Real Madrid: Thibaut Courtois

Forventede startopstillinger

Real Sociedad de Fútbol: 4-3-3

Álex Remiro – Aihen Muñoz, Hamari Traoré, Igor Zubeldia, Robin Le Normand – Brais Méndez, Martín Zubimendi, Mikel Merino – Ander Barrenetxea, Mikel Oyarzabal, Takefusa Kubo

Real Madrid CF: 4-3-3

Andriy Lunin – Antonio Rüdiger, Daniel Carvajal, Ferland Mendy, Nacho Fernandez – Federico Valverde, Jude Bellingham, Toni Kroos – Joselu, Rodrygo, Vinicius Junior

La Liga live stream

Du kan se kampe fra La Liga via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste spanske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både La Liga og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream La Liga*

Se La Liga via live streaming

Først skal du oprette en konto hos La Liga* for at kunne se live streaming samt oddse på La Liga.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Herefter Opret konto / log ind

3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto

4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg så din kamp fra La Liga

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream La Liga – KLIK HER!*

Regler og vilkår for at se La Liga via stream

Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365*, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på La Liga hos bet365 – KLIK HER!*

Se La Liga i Danmark

Du kan se flere af La Liga-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af La Liga direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

La Ligas historie – kort

Real Madrid og Barcelona har i mange år kørt parløb om mesterskabet i Spanien. Real Madrid har dog vundet flest titler med 35, mens Barcelona har vundet 27 titler. Ligaen er kendetegnet af teknisk god fodbold, der er en fryd for øjet for de fleste fodboldfans.

Spilletider og kamptidsp

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top