The perfect guide to the casino

Er Türker og Sarah ikke længere sammen?

Rygter om et brud har svirret om realityparret Türker Alici og Sarah Tiedt i den seneste tid, men nu tager parret bladet fra munden og fastslår, at de stadig er sammen.

I en spørgerunde på Instagram adresserer Türker Alici de mange spekulationer. Han forklarer, at parret har valgt at dele mindre om familielivet på sociale medier, hvilket har givet anledning til misforståelser.

“To stories lavede jeg forleden i min spørgerunde om, at jeg nok ikke kommer til at dele så meget om familielivet på den her profil,” siger Türker i sin story. “Men lige så snart, jeg har gjort det, jamen så kommer folk allerede med deres teorier.”

Türker understreger, at der ikke er hold i rygterne om et brud.

“Ja, selvfølgelig er vi stadig sammen, hvorfor skulle vi ikke være det? Vi har det godt, vi hygger os, vi nyder familielivet og har godt gang i vores karriere. Så hvis folk leder efter drama, så er det altså hos den forkerte familie, de leder her,” fastslår han.

Türker Alici og Sarah Tiedt har dannet par siden 2021 og har en datter sammen. De er begge aktive på sociale medier, hvor de deler glimt af deres liv med deres følgere.

OVERSIGT

Scroll to Top