The perfect guide to the casino

FCM-stjerne forventes at blive solgt for mindst 50 millioner kroner

FC Midtjyllands Emiliano Martínez har haft en turbulent sæson præget af skader, men nu er han tilbage og klar til at bidrage til holdets jagt på mesterskabet. Den uruguayanske midtbanespiller har dog også tiltrukket sig interesse fra udlandet, og et skifte til sommer er en mulighed.

Martínez, der fik et gennembrud i sidste sæson, har modtaget bud fra både Mexico, Argentina, Spanien og Frankrig i løbet af de seneste vinduer. Selvom prisen ikke længere er i nærheden af de ti millioner euro, FCM håbede på i sommeren 2022, er der stadig potentiale for et lukrativt salg for den danske klub.

Den 25-årige spiller er dog fuldt fokuseret på FC Midtjylland lige nu. “Det handler lige nu kun om at spille kampe, mit hoved er kun i FC Midtjylland lige nu,” udtaler han til Tipsbladet. “Og så når sæsonen og kampe en gang er spillet, så kan jeg åbne for at tænke på den del af fodboldspillet” afslutter Martínez.

Martínez’ præstationer i resten af sæsonen vil uden tvivl have en indflydelse på både hans landsholdschancer og muligheden for et skifte til en større klub til sommeren.

OVERSIGT

Scroll to Top