Suzuki står foran stor sommer: OL-drøm og A-landsholdsdebut inden for rækkevidde

The perfect guide to the casino

Suzuki står foran stor sommer: OL-drøm og A-landsholdsdebut inden for rækkevidde

Brøndbys japanske juvel, Yuito Suzuki, har haft en imponerende sæson i Superligaen, og det har fanget opmærksomheden i Japan. Drømmen om OL i Paris virker mere realistisk end nogensinde, og en debut på A-landsholdet kan være lige om hjørnet.

Afslag på Asian Cup for at hjælpe Brøndby i guldkampen

Suzuki var udtaget til Japans U23-landshold til Asian Cup, men Brøndby har aftalt med det japanske fodboldforbund, at han bliver i Danmark for at hjælpe klubben i guldkampen.

Stor interesse i Japan

Selvom Suzuki ikke er med til Asian Cup, er hans gode præstationer for Brøndby ikke gået ubemærket hen i Japan.
“Hans præstationer på det seneste har afgjort affødt større interesse fra japanske medier, og mange af dem citerer danske medier,” fortæller journalist Dan Orlowitz, der dækker japansk fodbold tæt til Bold.dk

OL-drømmen lever

Da Suzuki skiftede til Brøndby i sommer, var det med en klar ambition om at komme med til OL i Paris. Og lige nu ser det ud til, at den 22-årige profil skal med U23-landsholdet til sommerens lege. “Hvis Japan kvalificerer sig til OL i Paris, vil jeg tro, at han ligger meget højt på udtagelses-listen,” vurderer Dan Orlowitz.

Mulig A-landsholdsdebut i juni

Suzuki kan få sin debut for Japans A-landshold i juni, når Japan møder Myanmar og Syrien. Landstræner Hajime Moriyasu har en tendens til at indkalde OL-spillere til A-landsholdskampe for at give dem en smagsprøve på seniorniveau.

Suzuki har haft en succesfuld sæson i Brøndby, og hans drøm om OL og A-landsholdsdebut virker mere realistisk end nogensinde.
Med fortsat god præstation kan Suzuki cementere sin plads som en af Japans mest talentfulde unge spillere – og hvem ved? Måske ligger et rekordsalg for Brøndby lige rundt om hjørnet.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top