Dagens Bet: SUPER Challenge fra Jonas Mortensen

The perfect guide to the casino

Dagens Bet: SUPER Challenge fra Jonas Mortensen

Dagens Bet: SUPER Challenge fra Jonas Mortensen tager hul på første skridt i en udfordring, der spænder fra 200 til 2000 kr, med et nøje udvalgt bet på aftenens kamp mellem Leverkusen og West Ham i Europa League-kvartfinalerne. For at tage del i denne udfordring og se det bet, som Jonas har peget ud, kan du tilmelde dig på www.oddsprofit.dk/dagens-kamp for at modtage daglige eksperttips.

Om Dagens Kamp: Leverkusen vs. West Ham

Bayer Leverkusen har haft en imponerende sæson indtil videre og står ubesejret i alle konkurrencer, hvilket har placeret dem som favoritter til at vinde Bundesligaen. De har en rekord på 42 kampe uden nederlag og har slået sig igennem til Europa League-kvartfinalerne for andet år i træk, hvor de tidligere har haft succes mod Premier League-hold. Med spillere som Jeremie Frimpong, Patrik Schick, og Jonas Hofmann, som forventes at være tilbage i startopstillingen, ser Leverkusen stærke ud både defensivt og offensivt​​.

På den anden side kommer West Ham ind i denne kamp som underdogs, men med en stærk præstation bag sig i Europa, hvor de tidligere har besejret Bundesliga-modstandere. De har haft en blandet sæson i Premier League, men deres seneste sejr over Freiburg i Europa League viser, at de kan præstere, når det gælder. Skader og usikkerhed omkring nøglespillere som Jarrod Bowen kunne påvirke deres chancer, men historien har vist, at de trives i rollen som underdogs​​.

Kampens Detaljer

Kampen er sat til at blive spillet på BayArena, med et kig frem mod en intens kamp, hvor Leverkusen søger at udnytte deres hjemmebanefordel. Med en stærk målscoringsrekord i denne sæsons Europa League kun overgået af Liverpool, og en solid præstation mod Premier League-hold i tidligere møder, er forventningerne høje til Leverkusen. For West Ham vil en uafgjort være et godt resultat at tage med hjem, men de står over for en svær opgave mod et Leverkusen-hold, der virker bestemt på at fortsætte deres imponerende løbe​​.

 

Dette første skridt i Jonas Mortensens SUPER Challenge lover at blive spændende med potentialet for store gevinster. Husk at tilmelde dig på www.oddsprofit.dk/dagens-kamp for at få adgang til Jonas’ udvalgte bet og bliv en del af rejsen fra 200 til 2000 kr.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top