Niels Frederiksen var på vippen i Brøndby - Jan Bech overvejede fyring

The perfect guide to the casino

Niels Frederiksen var på vippen i Brøndby – Jan Bech overvejede fyring

Jan Bech Andersen overvejede angiveligt at skippe Niels Frederiksen i foråret 2020 – kort efter man havde sagt farvel til flere profilerede navne.

Niels Frederiksen blev præsenteret i Brøndby på en to-årig aftale i sommeren 2019, men det var ingen hemmelighed, at han ikke var Jan Bech Andersens førsteprioritet.

Brøndbys storaktionær ville nemlig have fingrene i Kasper Hjulmand, men trods måneder af snak nåede Brøndby ikke en aftale med drømmetræneren.

Læs også: Landsholdsspiller, midtbanekriger og førstekeeper forlader Brøndby

I stedet faldt valget på Niels Frederiksen. En mand, som daværende sportsdirektør Ebbe Sand ansatte. Det skriver B.T. i en længere artikel om Brøndby-chefen.

Avisen beretter også, at Jan Bech Andersen i foråret 2020 overvejede at fyre Niels Frederiksen – allerede inden sæsonens afslutning.

Ifølge B.T.s oplysninger var tvivlen stor hos Brøndby-ejeren, som ikke mente, at Niels Frederiksen var den rette træner til at føre Brøndby mod toppen.

Læs også: Chok: Derfor kan Jung og Brøndby ikke blive enige om en kontraktforlængelse

Især præstationen i efteråret 2019 var ikke noget, der imponerende Jan Bech Andersen, som havde endnu en anke mod Brøndby-cheftræneren.

Jan Bech Andersen havde nemlig smidt 10 millioner kroner efter Tobias Børkeeiet, som Niels Frederiksen i samråd med Ebbe Sand bad om at få.

Den investering har været total fejlslagen, og Niels Frederiksen ønskede ikke længere at benytte nordmanden, der tydeligvis ikke var god nok. Det har angiveligt naget Brøndby-ejeren.

Det lykkedes dog Niels Frederiksen at overbevise Brøndby-toppen om, at han skulle blive, og i denne sæson kan han spille guldet hjem til de blå/gule.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Niels Frederiksens whiteboard er gået verden rundt – ‘Han blev the biggest meme in the game!’

Læs også: Solgte profil til Spanien: Endte i stor konflikt med Zorniger

Læs også: Afløser for Uhre? Brøndby lurer på Superliga-stjerne

Læs også: Troels Bech afslører sit bedste salg – Scorede 30 millioner kroner

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top