FCK har snakket med Wass - BIF-favoritten har besluttet sig for fremtiden

The perfect guide to the casino

FCK har snakket med Wass – BIF-favoritten har besluttet sig for fremtiden

FC København har før snakket med Daniel Wass, men intet tyder på, at den danske landsholdsspiller vil til Brøndbys største rivaler.

FC København blev sidste sommer kædet sammen med Daniel Wass, efter der gik rygter om, at landsholdsspilleren og Ståle Solbakken havde spist middag sammen.

Et skifte skete dog ikke, men forud for sommerens transfervindue går der igen rygter om, at Daniel Wass er aktuel for løverne.

I hvert fald berettede Superdeporte i går, at FC København havde sendt et tilbud afsted til Valencia og den danske landsholdsspiller.

Læs også: Landsholdsspiller, midtbanekriger og førstekeeper forlader Brøndby

B.T. har dog tidligere diskuteret netop Daniel Wass og et muligt FC København-skifte, og det er IKKE noget, som den 31-årige alt-mulig-mand har interesse i.

B.T.’s podcast ‘Transfervinduet’ har tidligere afsløret, at Daniel Wass ikke vil til FC København – i stedet vil han tilbage til Brøndby.

Det har han også givet udtryk for i klare vendinger:

– Når jeg en dag skal hjem til Danmark, bliver det til Brøndby, fortalte han sidste sommer i forbindelse med flere rygter om hans fremtid.

Ifølge Søren Sorgenfri er Daniel Wass også på blokken i Brøndby, der vil forsøge at lokke ham tilbage på Vestegnen til sommer.

Dermed tyder meget lidt på, at Daniel Wass laver ‘det forbudte skifte’.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Maxsø angriber TV3 SPORT i interview efter Brøndbys triumf – men Tøfting står fast på kritik!

Læs også: Afløser for Uhre? Brøndby lurer på Superliga-stjerne

Læs også: Troels Bech afslører sit bedste salg – Scorede 30 millioner kroner

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top