The perfect guide to the casino

Aston Villa – Chelsea: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [27/04/2023]

Lørdag aften kl. 21:00 løber Aston Villa og Chelsea på banen på Villa Park til en Premier League-duel, hvor det ser ud til, at begge hold har potentialet til at score. Derfor anbefaler vi at satse på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365.

Aston Villa har kun formået at holde nullet i 17% af deres seneste seks kampe, og i det seneste indbyrdes opgør mellem de to hold scorede begge hold, med en slutresultat på 3-1. Alle Aston Villas seneste seks udekampe har resulteret i scoringer fra begge hold, og Villas forsvar har kun holdt nullet i 24% af deres hjemmekampe i denne Premier League-sæson. Det er kun i 12% af deres kampe i Premier League denne sæson, at Aston Villa ikke har formået at score.

Sats på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Aston Villa – Chelsea
Hvad: Premier League
Hvor: Villa Park
Hvornår: Lørdag d. 27. april kl. 21:00

Form og placering

Aston Villa ligger på en komfortabel fjerdeplads i Premier League efter 34 spillerunder, med en samlet pointsum på 66, sikret gennem 20 sejre, seks uafgjorte og otte nederlag. Dette vil, i øjeblikket, sikre dem adgang til den eftertragtede Champions League i den kommende sæson.

Chelsea, derimod, befinder sig uden for de europæiske pladser på en niendeplads i ligaen med 47 point efter 31 kampe, opnået gennem 13 sejre, otte uafgjorte og 10 nederlag. Derfor vil de utvivlsomt være opsatte på at spille sig tættere på de øverste syv pladser.

Begge hold kommer ind til kampen med en sejr i deres seneste kamp, hvor Aston Villa slog AFC Bournemouth med 3-1, og Chelsea slog Everton FC med 6-0. Aston Villa har haft en stærk form i deres seneste fem kampe med tre sejre, en uafgjort og et nederlag, mens Chelsea har haft tre sejre og to uafgjorte i deres seneste fem opgør.

Hjemme- og udebaneform

Aston Villa har været stærke på hjemmebane, med fire sejre i deres seneste fem hjemmebanekampe, og deres seneste to hjemmebanekampe er endt med sejr. Chelsea har haft en jævn form på udebane, med to sejre og tre uafgjorte i deres seneste fem udekampe, og deres seneste tre udekampe er endt uafgjort.

Karantæner

Aston Villa:
Ingen
Chelsea:
Malang Sarr, Malo Gusto

Skader

Aston Villa:
Ben Chrisene, Emiliano Buendia, Leon Bailey, Tim Iroegbunam, Tyrone Mings
Chelsea:
Benjamin Chilwell, Benoît Badiashile, Carney Chukwuemeka, Christopher Nkunku, Marcus Bettinelli, Reece James, Roméo Lavia, Trevoh Chalobah, Wesley Fofana

Forventede startopstillinger

Aston Villa FC: 4-5-1
Emiliano Martínez – Ezri Konsa, Lucas Digne, Matty Cash, Pau Torres – Boubacar Kamara, Douglas Luiz, Jacob Ramsey, John McGinn, Youri Tielemans – Ollie Watkins

Chelsea FC: 3-6-1
Robert Sánchez – Axel Disasi, Levi Colwill, Thiago Silva – Chimuanya Ugochukwu, Cole Palmer, Conor Gallagher, Enzo Fernández, Moisés Caicedo, Mykhailo Mudryk – Nicolas Jackson

Der er lagt op til en intens kamp mellem disse to hold, og det bliver spændende at se, hvilket hold der trækker det længste strå. Vi glæder os til en kamp fyldt med spænding og forhåbentlig masser af mål!

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste engelske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Premier League og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream Premier League*
Se Premier League via live streaming
Først skal du oprette en konto hos La Liga* for at kunne se live streaming samt oddse på Premier League.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
2. Herefter Opret konto / log ind
3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto
4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen
5. Vælg så din kamp fra Premier League

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Premier League – KLIK HER!*

Regler og vilkår for at se Premier League via stream
Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365*, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på Premier League hos bet365 – KLIK HER!*

Se Premier League i Danmark
Du kan se flere af Premier League-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Premier League direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Premier Leagues historie – kort
Historisk set har Manchester United vundet flest titler med hele 20 af slagsen. Liverpool kommer lige efter med 19. I de senere år har Manchester City dog været dominerende i Premier League og har taget de seneste tre mesterskaber.

Spilletider og kamptidspunkter i Premier League
Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

OVERSIGT

Scroll to Top