Schwartau brillerer med to mål

Brøndby U/19 hentede en sikker sejr på 6-3 ude mod AC Horsens i U/19-ligaen tirsdag eftermiddag. Ifølge fanmediet, 3point.dk, som har lavet et fyldigt kampreferat, var Oscar Schwartau kampens store profil med en imponerende præstation

Selvom de er vant til fyldte Superliga-stadioner, tog Superligaspillerne Oscar Schwartau, Clement Bischoff og Noah Nartey, udfordringen i U/19-ligaen seriøst. De viste sig frem i Horsens og bidrog afgørende til den solide sejr.

Brøndby kom bagud efter otte minutter, men Bischoff og Schwartau sørgede for at vende kampen på hovedet med to mål inden for to minutter. Bertram Kvist scorede også et flot mål, men en stor fejl fra Brøndby gav Horsens et reducerende mål.

I anden halvleg fortsatte Brøndbys dominans. Schwartau scorede igen, og Bischoff fulgte trop med to mål mere. Schwartau var ustoppelig og viste et højt niveau både offensivt og defensivt.

Brøndby hentede en fortjent sejr. Schwartau var kampens store oplevelse på banen og beviste, at han er en talentfuld spiller med et stort potentiale, som trods en mindre stagnering i førsteholdsregi, er en spiller, man kan forvente at se meget mere til i fremtiden.