The perfect guide to the casino

Manchester United – Burnley: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [27/04/2023]

Lørdag eftermiddag er scenen sat til en intens fodboldkamp mellem Manchester United og Burnley på det legendariske Old Trafford kl. 16:00. En kamp, hvor det er svært at ignorere potentialet for mål i begge ender. Det anbefales derfor, at placere dit væddemål på ‘Begge Hold Scorer’.

Argumenterne for dette spilforslag er mange:

– Manchester United lukkede to mål ind i deres seneste kamp mod AFC Bournemouth.
– Manchester United har ikke holdt målet rent i nogen af deres seneste fem kampe.
– Manchester United har kun undladt at score i 22% af deres kampe i Premier League denne sæson.
– Manchester United har i gennemsnit haft hele 4.00 mål i deres seneste kamp mod AFC Bournemouth.
– Manchester United har i gennemsnit scoret hele 2.40 mål i deres seneste fem kampe.

Overvej at placere dit væddemål på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr i bonus!

Faktaboks:

Hvem: Manchester United – Burnley
Hvad: Premier League
Hvor: Old Trafford
Hvornår: Lørdag d. 27. april kl. 16:00

Liga Placering og Form

Før kampstart befinder Manchester United sig på Premier Leagues syvendeplads med 50 point efter 32 kampe. Denne position sikrer i øjeblikket direkte adgang til Europa Conference League næste sæson. På trods af at vi kun er 33 ud af 38 spillerunder inde i sæsonen, vil Erik ten Hags mandskab uden tvivl forsøge at styrke deres position indenfor top syv.

Burnley har derimod haft en mindre succesfuld sæson og ligger aktuelt under nedrykningsstregen på 19. pladsen med 23 point efter 34 kampe. På dette grundlag er udeholdet naturligvis opsat på at klatre op af tabellen og væk fra nedrykningszonen.

Holdenes Form og Indbyrdes Opgør

Manchester United kommer ind til denne kamp med en pointdeling i bagagen efter deres seneste kamp endte 2-2 mod AFC Bournemouth. Deres form over de seneste fem kampe har været skuffende med kun en sejr, tre uafgjort og et nederlag.

Burnley derimod, kommer ind til kampen med en frisk sejr, da de vandt 4-1 over Sheffield United FC i deres seneste opgør. De har præsteret middelmådigt over deres sidste fem kampe med en sejr, tre uafgjort og et nederlag.

Når det kommer til de indbyrdes opgør, har Manchester United haft overtaget med fire sejre over de seneste fem kampe, sammenlignet med Burnleys ingen sejre. Manchester United er i øjeblikket på en to kampes sejrsstime mod Burnley, med deres seneste kamp endende 1-0 i Manchester Uniteds favør.

Skader og karantæner

Manchester United:

Skader: Aaron Wan-Bissaka, Amad Diallo, Kobbie Mainoo, Lisandro Martínez, Luke Shaw, Sergio Reguilón, Tyrell Malacia

Burnley:

Skader: Benson Manuel, Darko Churlinov, Hjalmar Ekdal, Johann Berg Gudmundsson, Nathan Redmond

Forventede startopstillinger

Manchester United FC (4-5-1): André Onana – Diogo Dalot, Harry Maguire, Raphaël Varane, Victor Lindelöf – Bruno Fernandes, Casemiro, Christian Eriksen, Scott McTominay, Sofyan Amrabat – Marcus Rashford

Burnley FC (5-4-1): James Trafford – Charlie Taylor, Dara O’Shea, Jordan Beyer, Maxime Esteve, Victor Alexander da Silva – Josh Brownhill, Josh Cullen, Luca Koleosho, Sander Berge – Zeki Amdouni

Premier League live stream

Du kan følge med i Premier League via livestreaming hos bet365, og der er naturligvis også mulighed for at spille på kampene i den bedste engelske række. Her er en guide til, hvordan man opretter en konto hos bet365, hvorefter du kan få adgang til både Premier League og meget andet.

1. Besøg bet365.dk – KLIK HER!
2. Opret konto / log ind
3. Sørg for at have penge på din spillekonto
4. Gå til “Live billeder” i top-menuen
5. Vælg din kamp fra Premier League

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Premier League – KLIK HER!

For at se Premier League via stream hos bet365, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for det seneste døgn.

Premier League er historisk domineret af Manchester United, der har vundet mesterskabet 20 gange, tæt fulgt af Liverpool med 19. I de senere år har Manchester City dog været dominerende i Premier League og har vundet de seneste tre mesterskaber.

Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

I denne intense kamp mellem Manchester United og Burnley, er der lagt op til en eftermiddag med nervepirrende fodbold. Så find dit favoritsæde, gør klar til at placere dit væddemål, og lad spændingen begynde!

OVERSIGT

Scroll to Top