The perfect guide to the casino

Schmeichels EM kan være i fare

Anders Dreyer og Kasper Schmeichel måtte begge udgå skadet i Anderlechts 3-0-sejr over Cercle Brugge onsdag aften, men cheftræner Brian Riemer er optimistisk med hensyn til de to danskeres muligheder for at spille på søndag.

Dreyer udgik efter 36 minutter med en lårskade, mens Schmeichel måtte forlade banen i pausen.

“Det er typisk i slutningen af sæsonen. Vi ved ikke noget specifikt endnu, det må vi se på i morgen. Sådan er fodbold, især i en sæson, hvor man spiller 40 kampe,” siger Brian Riemer til bold.dk.

“Anders Dreyer har spillet næsten hvert minut. Forhåbentlig er han klar igen på søndag. Det er man nødt til at leve med.”

Riemer er også optimistisk med hensyn til Schmeichels chancer for at spille på søndag.

“Og Kasper Schmeichel? Det er den samme historie. Det positive er, at ingen blev båret fra banen. Vi er optimistiske med hensyn til søndag, for alle.”

Dreyer nåede at vise sin værdi, inden han måtte udgå. Danskeren scorede nemlig et af Anderlechts tre mål i sejren over Cercle Brugge.

Det er dog afgørende for Anderlecht, at de to danskere er klar på søndag, hvor de møder Royal Antwerp i den tætte mesterskabskamp, hvor Anderlecht i skrivende stund topper ligaen.

OVERSIGT

Scroll to Top