The perfect guide to the casino

Onsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Her har du onsdagens rygtebørs

Juventus skal være parate til at betale ikke mindre end 180 millioner euro (1,35 mia. kr.) for Liverpool-forsvareren Virgil van Dijk, der blev nummer to i afstemningen om verdens bedste spiller (Ballon d’Or) for 2019. Italienske Calciomercato har historien. Andre kilder siger, at Liverpool i øjeblikket er i gang med at forlænge kontrakten med både hollænderen og klubbens brasilianske målmand, Alisson.

Paul Pogba har ifølge Manchester Evening News fortalt holdkammeraterne i Manchester United, at han vil forlade klubben til sommer. Det kommer ikke som en stor overraskelse, da den franske midtbanestjerne ikke har spillet ret meget i denne sæson, fordi han blev ankelskadet i september. Han har været i klubben siden 2016 og har kontraktudløb i sommeren 2021.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Atlético Madrid har ifølge spanske Cadena SER det som prioritet at købe kroaten Ivan Rakitic til sommer. Midtbanespilleren er ikke længere fast mand hos FC Barcelona, og han er heller ikke tilfreds med tingenes tilstand i klubben.

James Maddison fra Leicester har længe været rygtet til andre engelske klubber, og specielt Manchester United skal være ivrige efter at få fat i den 23-årige midtbanespiller. Men ifølge Daily Telegraph (kræver login) er den engelske landsholdsspiller tæt på at forlænge med sin klub og få en bedre aftale.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Athletic Bilbao skal være villige til at købe målmanden Kepa Arrizabalaga tilbage fra Chelsea, hvis klubben gerne vil sælge den spanske landsholdskeeper, der var sat af til den seneste kamp mod Leicester (2-2). Det kan dog blive et problem at matche årslønnen på 10 millioner pund (88 millioner kr.), som hans syvårige kontrakt lyder på. Sportsmole har historien.

Chelsea overvejer at købe Burnleys engelske landsholdsmålmand, Nick Pope, til sommer, men de har spanske Vicente Guaita fra Crystal Palace i baghånden, skriver Daily Star.

Samme Chelsea endte som bekendt med ikke at købe en eneste spiller i januar, selvom de havde brugt store kræfter på at få ophævet transferforbuddet fra i sommer. Næste sommer skal der til gengæld ske noget. Hovedprioriteterne er Borussia Dortmunds fløjspiller Jadon Sancho og Leicester venstre back, Ben Chilwell, skriver Football London i en halvlang artikel.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top