Træneren bekræfter: Stor handel på vej - FC Barcelona forhandler med denne angriber

The perfect guide to the casino

Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


FC Barcelona håber på at få en handel i hus, inden vinterens transfervindue lukker den 31. januar.

Efter Luis Suarez’ voldsomme skade, står man med lidt af et problem i Barcelona da man mangler en angriber. Her er både Pierre-Emerick Aubameyang og Wissam Ben Yedder blevet nævnt, men nu tyder noget på, at FC Barcelona er ved at sikre sig en helt tredje angriber. Den 28-årige Rodrigo skiftede til Valencia i 2015 efter et succesfuldt lejeophold fra Benfica året før, men nu kan han meget vel være fortid i Valencia.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

FC Barcelona har tidligere bekræftet, at man holder øje med Rodrigo, og nu har Valencia-træneren Albert Celades, også bekræftet på et pressemøde, at FC Barcelona og Valencia forhandler om Rodrigo.

– Rodrigo er en spiller, der kan gøre forskellen, og det er derfor, Barcelona vil have ham. Forhandlingerne er åbne, og vi vil ikke skjule det, udtalte Celades på et pressemøde ifølge goal.com.

Tidligere meldte både Superdeporte, og BBC-journalisten Guillem Balague om, at FC Barcelona overvejer at kapre Sporting-stjernen, Bruno Fernandens, for næsen af Manchester United, med målet om at sende ham videre med det samme. Her skulle planen være, at Bruno Fernandens enten bliver i Sporting resten af sæsonen, og i næste sæson udlejes til Valencia, eller udlejes med det samme til Valencia, hvis man altså får Rodrigo sendt den anden vej.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Dermed er det noget af en transferkabale FC Barcelona er ude i, med kun tre dage tilbage af transfervinduet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top