The perfect guide to the casino

Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Brøndbys Kevin Mensah mener, at klubbens spillere træner hårdere end alle andre i opstarten.

De danske Superliga-klubber er i fuld gang med at forberede sig til forårssæsonen, der som bekendt ender med medaljeuddeling og nedrykninger.

Optarten står traditionelt på hård fysisk træning, og Brøndby er ingen undtagelse fra den regel. Og det er ifølge Brøndby-spilleren Kevon Mensah både godt og nødvendigt.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Vi ved jo, hvad vi skal gå ind til, og vi ved, at vi er det hold i Danmark, der træner hårdest i opstarten. Hvis man er i Brøndby IF, så hører det med, at man er en af de spillere, der er i allerbedst form i Superligaen. Det er kriteriet for en opstart i den her klub – det er hårdt, og også hårdere end alle andre og hvad man tidligere har været vant til, siger Kevin Mensah til Brøndbys hjemmeside.

– Der er ikke noget af det, der bliver lavet fra trænerstaben, som vi ikke tror på er godt for os, og når man først er i gang med denne her opstart, så går den hurtigere, end man først antager, for man ved, det bliver forfærdelig hårdt, siger den 28-årige back.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Brøndby spiller lørdag den første træningskamp mod naboerne fra Avartas hold fra 2. Division.

I Superligaen møder Brøndby 18. februar OB på udebane. De blågule overvintrer som nummer fire.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top