Arsenal - Chelsea: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [23/04/2023]

The perfect guide to the casino

Arsenal – Chelsea: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [23/04/2023]

Når klokken ringer 21:00 tirsdag aften, vil Arsenal og Chelsea træde ind på Emirates Stadiums grønne græs og kæmpe om point i Premier League. Med to hold, der har vist en appetit for mål, er der gode chancer for, at begge hold vil finde vej til netmaskerne. Vores spilforslag er derfor ‘Begge Hold Scorer’.

Flere faktorer taler for dette væddemål. Arsenal har vist en offensiv præstation ud over det sædvanlige med et gennemsnit på 4.00 mål i deres seneste tre kampe. Derudover har der været et gennemsnit på 3.75 mål i holdenes seneste fire møder. Arsenal har demonstreret deres målfarlighed ved at score i samtlige af deres seneste otte kampe, og de har kun formået at holde nullet i 19% af deres kampe i denne Premier League-sæson. Deres bortefra-præstationer har også været bemærkelsesværdige med et gennemsnit på 2.20 mål scoret i deres seneste fem udekampe.

Med disse tal i tankerne, anbefaler vi at placere dit væddemål på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 nu og få op til 1.000 kr!

Faktaboks:

Hvem: Arsenal – Chelsea
Hvad: Premier League
Hvor: Emirates Stadium
Hvornår: Tirsdag d. 23. april kl. 21:00

Ligaposition og form

Forud for kampen er Arsenal at finde på toppen af Premier League-tabellen efter 33 kampe med 74 point. Men selv på dette tidspunkt i sæsonen, vil Mikel Artetas tropper være opsatte på at cementere deres position i toppen.

Chelsea, derimod, har haft en mere skuffende sæson og ligger nu på en niendeplads med 47 point efter 31 kampe. Alligevel vil de være fast besluttet på at kæmpe sig op mod de europæiske placeringer.

Holdenes seneste præstationer

Arseenal kommer ind i opgøret på en bølge af selvtillid efter deres seneste 2-0 sejr over Wolverhampton Wanderers FC. De har haft en blandet præstation over deres seneste fem kampe, men har stadig formået at hente to sejre sammen med en uafgjort og to nederlag.

Chelsea, ledet af Mauricio Pochettino, kommer også fra en overbevisende 6-0 sejr over Everton FC. Deres seneste fem kampe viser også en stærk form med tre sejre, to uafgjorte og ingen nederlag.

Hjemmebane og udebane præstationer

På hjemmebane har Arsenal vist styrke med tre sejre i deres seneste fem kampe, selvom de led et nederlag i deres seneste kamp mod Aston Villa FC.

På udebane har Chelsea formået at hente to sejre i deres seneste fem kampe, med deres seneste tre kampe endt uafgjort.

I de seneste fem indbyrdes opgør mellem de to hold, har Arsenal haft overtaget med tre sejre, mens Chelsea har vundet en og en er endt uafgjort. Den seneste kamp mellem de to mandskaber endte uafgjort med 2-2.

Karantæner og skader

Arsenal:

Chelsea: Malang Sarr, Malo Gusto

Skader

Arsenal: Gabriel Martinelli, Jurrien Timber

Chelsea: Benjamin Chilwell, Benoît Badiashile, Carney Chukwuemeka, Christopher Nkunku, Marcus Bettinelli, Reece James, Roméo Lavia, Trevoh Chalobah, Wesley Fofana

Forventede startopstillinger

Arsenal FC: 4-3-3: David Raya – Ben White, Gabriel Magalhães, Jakub Kiwior, William Saliba – Bukayo Saka, Declan Rice, Martin Ødegaard – Edward Nketiah, Gabriel Jesus, Leandro Trossard

Chelsea FC: 3-6-1: Robert Sánchez – Axel Disasi, Levi Colwill, Thiago Silva – Chimuanya Ugochukwu, Cole Palmer, Conor Gallagher, Enzo Fernández, Moisés Caicedo, Mykhailo Mudryk – Nicolas Jackson

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos bet365

For at se og spille på Premier League-kampe skal du først oprette en konto hos bet365. Derefter skal du sørge for at have penge på din spillekonto. Gå herefter til “Live billeder” i top-menuen og vælg din kamp fra Premier League. OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme.

Historisk set har Manchester United vundet flest titler med hele 20 af slagsen. Liverpool kommer lige efter med 19. I de senere år har Manchester City dog været dominerende i Premier League og har taget de seneste tre mesterskaber.

Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen. Så tune ind på bet365 og følg med i kampen!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top