The perfect guide to the casino

‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen


Carsten V. Jensen vil ikke give topløn til aldrende spillere uden salgspotentiale, men han er klar til at gøre en undtagelse.

Der er kommet andre boller på suppen i Brøndby IF, hvor Carsten V. Jensen styrer de blå/gules økonomi med hård hånd.

Det har allerede fået konsekvenser i form af salg af Kamil Wilczek, Hany Mukhtar og Dominik Kaiser.

Nu fortæller Carsten V. Jensen, at man i fremtiden vil undgå at give høje lønninger til aldrende spillere, der er i karrierens efterår.

Der er dog undtagelser. I BrøndbyLyd går snakken på Daniel Wass, og det er en spiller, som man er klar til at strække sig langt for.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

– Særligt tidligere Brøndby-spillere. Der synes jeg, at døren skal stå åben. Der skal det mere handle om, at Daniel (Wass, red.) så skal sige, at jeg vil gerne betale tilbage til Brøndby. Jeg har tjent mine penge, min familie skal hjem. Der er staidgvæk et par gode år tilbage i mig, jeg vil gerne give noget tilbage til Brøndby. Så skal vi strække os. Det har vi også plads til, udtaler fodbolddirektøren til BrøndbyLyd.

I fremtiden kommer man dog ikke til at se eksempelvis tyskere som Dominik Kaiser komme ind og spille sig til en af de højeste kontrakter i klubben.

Daniel Wass er dog en undtagelse. Den 30-årige alsidige dansker har fik sin fodboldopdragelse i Brøndby IF, men spiller nu for Valencia.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top