Daniel Wass om Suzuki: "En sød lille dreng"

The perfect guide to the casino

Daniel Wass om Suzuki: “En sød lille dreng”

Yuito Suzuki bragede løs i Brøndbys sejr over FC Midtjylland og nettede to gange, herunder et imponerende venstrebenslangskud fra 30 meter. Holdkammeraten Daniel Wass var begejstret for japanerens præstationer, da han udtalte sig til fanmediet 3point.dk efter kampen:

“Han er en sød lille dreng,” sagde Wass med et smil til 3point.dk “Han sparker lige godt med begge ben, og det er bare en kvalitet ikke mange fodboldspillere har.”

Udover Suzukis skarpe skudteknik fremhævede Wass også angriberens unikke bevægelsesmønster og lave tyngdepunkt i sin snak med 3point.dk.

“Han har nogle kvaliteter, som mange andre ikke har. I hvert fald i den her liga. Han har så lavt et tyngdepunkt, og han vender hurtigt med bolden ved fødderne. Og når man så sparker den ind med både højre og venstre, så har man bare nogle kvaliteter. Han sparker jo lige godt med begge ben.” 

Wass roste ligeledes Suzukis beskedenhed og afslørede, at holdkammeraterne ofte hjælper ham med at fejre sine scoringer.

“Han er en meget beskeden mand, så vi prøver bare at sætte lidt fut i ham engang i mellem. Vi er utrolig glade for ham. En sød lille dreng, der gør sit bedste hver dag, og det støtter vi ham i. Vi under ham al den succes, og når man så laver to mål i sådan en kamp her, så skal han også fejres.”

Næste kamp for Brøndbys nye japanske stjerneskud og resten af holdet er søndag den 28. april, hvor de blå-gule tager en tur til Farum for at møde FC Nordsjælland.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top