Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

The perfect guide to the casino

Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen


Nicki Bille var pludselig væk fra de sociale medier og sin klub Ishøj IF. Nu fortæller han, hvad han har lavet de seneste uger.

Nicki Bille havde en aftale med Danmarksserieklubben Ishøj IF, men den 31-årige angriber nåede aldrig at optræde for klubben, før han var fortid.

Pludselig forsvandt den tidligere Superliga-angriber fra overfladen. Der var ikke noget tegn efter ham på de sociale medier, men nu står han frem.

I et langt opslag på Instagram afslører han, at sangerinden Saseline har taget ham med på et meditationsretreat hos Jesper Westmark i Sverige.

– Min kære ven, Saselie. Jeg vil lige bruge dette post på at fortælle dig hvor taknemlig jeg er for at du formåede at få mig ud af den hverdag jeg har siddet fast i længe og tog mig med på det meditationsretreat hos den helt fantastiske @jesperwestmark, skriver han blandt andet og fortsætter.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

– Det var virkelig noget jeg havde brug for og jeg har nu haft en uge siden vi var der og det har virkelig sat gang i noget og har givet mig sådan en ro i min krop, som jeg så skal arbejde videre på. – tusind tak for at have overskud i en travl hverdag til at gide at hjælpe mig. Og tak Jesper også for at være så god og forstående, jeg håber at vi ses meget snart igen. Tak til alle de andre fantastiske mennesker jeg også mødte i smukke Sjövik i Sverige. Tak for at gide at lytte og være der for hinanden.

Nicki Billes seneste professionelle fodboldklub var Lyngby BK, hvor han blev fyret, efter det kom frem, at han havde truet en cyklist med en luftpistol.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top