Kæmpe triumf for Brøndby IF: Japaner nedlagde FC Midtjylland

Der var lagt i kakkelovnen til en ægte guldbasker, da Brøndby IF og FC Midtjylland gik på banen til en kamp om ekstremt vigtige point i den direkte duel om guld.

Til trods for en god Midtjylland-start, så gik det grueligt galt for midtjyderne i første halvleg.

Yuito Suzuki klaskede to konge-mål ind bag Jonas Lössl, og så var der glade dage over Brøndby Stadion.

Efter de seneste pointtab må de fleste Brøndby-fans dog have lært, at man ikke må vide sig alt for sikker på tre point, før det sidste fløjt har lydt.

Om Brøndby blev nervøse igen vides ikke, men FC Midtjylland fik lige så stille arbejdet sig ind i kampen.

Efter 56 minutter udlignede Mads Bech Sørensen til 2-1, og så stod der overlevelse på menuen for Brøndby IF.

Og overleve, det gjorde de. Efter 5 minutters tillægstid kunne jublen bryde ud på Brøndby Stadion, hvor de gul-klædte endelig formåede at holde en føring.

Brøndby IF er nu alene på førstepladsen med tre point ned til FC Midtjylland.