Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [24/04/2023]

The perfect guide to the casino

Wolverhampton Wanderers – AFC Bournemouth: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [24/04/2023]

Onsdag aften, præcist klokken 20:45, vil Molineux Stadium danne rammen for et nervepirrende opgør mellem Wolverhampton Wanderers og AFC Bournemouth.

Der er lagt i kakkelovnen til en kamp, som kan ende med at være målfattig. Med den aktuelle formkurve for begge hold, anbefaler vi at spille på, at ‘Begge Hold Scorer Ikke’. Følgende statistikker understøtter dette spilforslag:

– De seneste tre opgør mellem holdene har i gennemsnit budt på blot 1.33 mål.
– AFC Bournemouths angreb har været tæmmet i deres seneste kamp mod Aston Villa FC, hvor de kun formåede at score et enkelt mål.
– Kun i 33% af holdenes seneste tre møder har begge hold fundet vej til netmaskerne.
– Wolverhampton Wanderers har i deres seneste syv hjemmekampe kunnet præstere et gennemsnit på 1.00 mål pr. kamp.

Spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

Hvem: Wolverhampton Wanderers – AFC Bournemouth
Hvad: Premier League
Hvor: Molineux Stadium
Hvornår: Onsdag d. 24. april kl. 20:45

Form og placering

Forud for opgøret ligger værterne, Wolverhampton Wanderers, i midten af Premier League-tabellen på 11. pladsen efter 33 kampe. De har samlet 43 point sammen via 12 sejre, syv uafgjorte og 14 nederlag. Gary O’Neils mandskab vil uden tvivl forsøge at klatre opad i tabellen, selvom vi kun er 33 ud af 38 spillerunder inde i sæsonen.

Gæsterne, AFC Bournemouth, har indtil nu haft en mindre succesfuld sæson og befinder sig i den nedre halvdel af tabellen på ligaens 13. plads efter 33 kampe med 42 point. Pointene er kommet i hus via 11 sejre, ni uafgjorte og 13 nederlag. Udebaneholdet vil uden tvivl også være opsat på at klatre opad i tabellen.

The Wolves kommer ind til opgøret med et nederlag i bagagen, da de tabte til Arsenal FC med 0-2 i deres seneste aktion. De seneste fem kampe har været en skuffelse med 0 sejre, to uafgjorte og tre nederlag.

Andoni Iraolas mandskab, AFC Bournemouth, kommer også ind til opgøret med et nederlag, da de tabte til Aston Villa FC med 1-3 i deres seneste kamp. De har dog haft en smule bedre form over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til to sejre, 1 uafgjort og to nederlag.

Hjemme og udebanestatistikker

På hjemmebane, Molineux Stadium, har Wolverhampton Wanderers haft en middelmådig form over de seneste fem kampe, hvor de har hentet to sejre og tabt tre gange. Deres seneste tre hjemmebanekampe er endt med nederlag.

AFC Bournemouth har også haft svært ved at hente point på fremmed græs. I deres seneste udekamp tabte de 1-3 til Aston Villa FC. Over de seneste fem udekampe har det kun været muligt at hente en enkelt sejr, mens det også er blevet til en uafgjort og tre nederlag. Deres seneste to udekampe er endt med nederlag.

Karantæner og Skader

Wolverhampton Wanderers må undvære Jean-Ricner Bellegarde på grund af karantæne, mens AFC Bournemouth kommer til opgøret uden fravær på grund af karantæner.

Skadeslisten for AFC Bournemouth tæller Alex Scott, Chris Mepham, Emiliano Marcondes, Lloyd Kelly og Ryan Fredericks, mens Wolverhampton Wanderers er uden skader.

Forventede startopstillinger

Wolverhampton Wanderers FC: 4-5-1

José Sá – Craig Dawson, Max Kilman, Nélson Semedo, Toti Gomes – Boubacar Traore, João Gomes, Mario Lemina, Pablo Sarabia, Thomas Doyle – Matheus Cunha

AFC Bournemouth: 4-5-1

Norberto Neto – Adam Smith, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez – Lewis Cook, Marcus Tavernier, Max Aarons, Philip Billing, Ryan Christie – Dominic Solanke

Det er altid svært at forudsige resultatet af en fodboldkamp, men med ovenstående analyse og statistikker, er du godt forberedt til at følge med i kampen og placere dit væddemål. Husk at fodbold altid bør være underholdning, så spil ansvarligt og nyd kampen!

Bet365 giver dig også mulighed for at følge kampen live via livestream, så du ikke går glip af en eneste detalje. God fornøjelse!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top