The perfect guide to the casino

Superliga-formand går af: Klubben får millioner i donation

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Esbjergs formand, Kristoffer Jan Kristensen, stopper, samtidig med at klubben får en million-donation, som gør den gældfri.

Esbjerg skyldte 33 millioner kroner væk, men gælden er pist forsvundet, efter at sponsorer har besluttet sig for at betale den.

Hovedsponsoren, Claus Sørensen Gruppen, betaler de 30 millioner, og de har så fået mindre sponsorer med på ideen, så de betaler resten. Det skriver Jydske Vestkysten.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Hovedsponsoren har samtidig lagt en del penge i det netop overståede transfervindue og spædet til med yderligere 15 millioner kroner, så klubben også kan klare driften i det kommende år.

– På den måde trækker vi en streg i sandet, og det burde sikre driften i halvandet år frem i tiden, også i tilfælde af nedrykning til sommer, siger formand Kristoffer Jan kristensen, der således afleverer klubben i en sund forfatning, da han har besluttet sig for at trække sig ved den kommende generelforsamling 5. marts.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Det vides ikke, hvem der skal overtage posten.

Esbjerg overvintrer på Superligaens næstsidsteplads, og der er tre hold, som rykker ud i denne sæson. Derfor er risikoen for nedrykning i høj grad til stede i Superligaens vestligste klub.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top