The perfect guide to the casino

Avis: Carlo Holse meget tæt på FCK-exit – Her er hans nye klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Fra træningslejren i Portugal arbejder FC København på fuld skrue på at få sin nye trup helt på plads.

I dag har man netop bekræftet, at Mikkel Kaufmann skifter til København med øjeblikkelig virkning, i stedet for til næste sommer. Det skulle angivenligt skyldes, at Pieros Sotiriou står klar til at blive sendt væk fra Danmark og videre til en anden klub. En anden FCK’er, der står på affyringsrampen er den 20-årige Carlo Holse.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Torsdag meldte Ekstra Bladet om, at Carlo Holses lejr arbejede på fuld skrue på et exit, og nu melder selvsamme avis, at et skifte er ved at være på plads. Ifølge avisens kilder, fortsætter Carlo Holse karrieren i Rosenborg, hvis alt går som det skal i løbet af dagen.

Både FC Nordsjælland og AGF er blevet sat i forbindelse med den danske U21-landsholdsspiller, men det er altså den norske storklub, der trækker. Efter et succesfuldt lejeophold i Esbjerg sidste sæson, blev Holse spået en chance hos FCK, og fik også massere af spilletid i starten af sæsonen efter salget af Robert Skov.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Som sæsonen gik, blev en startplads ændret til bænken, og sidenhen har den unge dansker ikke fået meget spilletid. Rosenborg endte på tredjepladsen i sidste sæson, og med en fjerdeplads i Europa League-gruppespillet, står der ikke noget europæisk fodbold på menuen for Holsen, hvis et skifte falder på plads.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top