The perfect guide to the casino

Årets køb? Chelsea vil købe angrebsstjerne for 41 millioner kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Chelsea og Frank Lampard kan ende med at lave en rigtig god handel ifølge de italienske medier.

Ligesom andre klubber, står Frank Lampard og mangler noget bredde i angrebet, og det håber den unge manager på at ændre på i slutningen af transfervinduet. Flere angribere er blevet sat i forbindelse med et skifte til London-klubben, men der er endnu ikke sket noget. Nu melder den italienske journalist, Tancredi Palmeri, at Chelsea pønser på at lave lidt af en handel.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Napoli-stjernen Dries Mertens, har kontraktudløb til næste sommer, og ser ikke ud til at forlænge den kontrakt. Det har flere klubber spottet, og imens flere venter til næste sommer med at hente Mertens, er Chelsea klar til at hente den 32-årige belgier her og nu. Det er selvfølgelig ikke gratis, men de italienske meldinger går på, at Chelsea håber på at et bud på 4,7 millioner pund eller omkring 41 millioner kroner, er nok til at sikre sig Mertens.

Selvom Mertens er kontraktfri om få måneder, og har en alder på 32 år, må 41 millioner kroner anses som noget af en spotpris, især taget de andre transferpriser i dagens transfermarkedet i betragtning. Dries Mertens er blot få mål fra at blive Napolis mest scorende spiller nogensinde, og derfor er der tvivl om, hvorvidt han først ønsker et skifte væk til sommer.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Dries Mertens kom til Napoli i 2013 og har scoret 118 mål og leveret 71 assists i 304 kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top