The perfect guide to the casino

Brøndby-anfører: Dobbelt op på kærlighed til Vallys

Nicolai Vallys fik en hård velkomst af Brøndbys fans i weekenden, da de nægtede at synge hans navn før kampen. Det får nu Andreas Maxsø til at støtte sin nye holdkammerat. 

Det var næppe rart at være Nicolai Vallys før gårsdagens kamp imod Horsens. Den tidligere Silkeborg-profil var nemlig den eneste Brøndby-spiller, der ikke blev kaldt ned til de medrejsende fans og hyldet før kampen. At han blev ignoreret skyldes, at Vallys er FCK-fan, hvilket de mest dedikerede Brøndby-fans altså ikke kunne acceptere.

Læs også: CVs våde drøm: Vil forlænge med Maxsø, men én ting bliver ændret markant

Læs også: Brøndby-skifte glippede til sidst: Nu er han blevet opereret og ude i flere måneder

Heldigvis for Vallys har han fået masser af opbakning sidenhen, og nu står hans anfører også frem. Andreas Maxsø roser sin nye holdkammerat.

– Det er selvfølgelig ikke i orden. Vallys er Brøndby-spiller, og han vil gøre alt for den gule trøje, så han skal føle sig velkommen, og han spiller også en rigtig fin kamp, siger han til Bold.dk.

Læs også: Var ved at blive solgt til en anden klub: Derfor valgte han Brøndby

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

Maxsø udtaler da også, at han er sikker på, at den hårde modtagelse ikke gentager sig.

– Jeg er sikker på, at fansene bliver rigtig glade for Vallys, og jeg tror også, at det er størstedelen af fansene er glade for, at han er her. Jeg er sikker på, at om et stykke tid, så kommer han til at få dobbelt op på kærlighed, forklarer han.

OVERSIGT

Scroll to Top