Ny Brøndby-spiller har fortid blandt FCK's allermest dedikerede fans

The perfect guide to the casino

Ny Brøndby-spiller har fortid blandt FCK’s allermest dedikerede fans

Brøndby købte i går Nicolai Vallys i Silkeborg, og det har skabt furore blandt nogle af klubbens fans. Vallys har nemlig en fortid på FCK-tribunen Sektion 12, hvor københavnernes mest passionerede fans står.

“Ingen fra Sektionen er velkommen i Brøndby!” Sådan skriver en Instagram-bruger under navnet Brøndby Graffiti Service i en story. I storyen finder man også et klip fra et ældre Discovery-interview med den nye Brøndby-spiller Nicolai Vallys. Interviewet er lavet dengang Vallys stadig spillede i Silkeborg.

Vallys, der er født og opvokset på Østerbro, bliver her spurgt om, hvilket Superliga-stadion han synes er det fedeste. Til dette svarer han FC Københavns hjemmebane, Parken, og afslører, at han selv har stået på Sektion 12.

– Parken, det er bare noget specielt. Jeg har stået derinde på Sektion 12 selv, og lige pludselig så løber man og spiller dernede. Så er det jo bare kæmpe stort, når man kommer derind og kigger på banen og kigger op. Jeg synes bare, at det er et helt særligt sted.

Klippet har allerede spredt sig blandt flere Brøndby-fans, og det lader til, at han har en stor opgave foran sig med at erobre fansenes hjerter.

nicolai vallys fra brøndby om fck

Det er heller ikke eneste gang, at Vallys har erklæret sin kærlighed til Brøndbys ærkerivaler. Tilbage i maj spurgte Bold.dk ham, hvorvidt et skifte til FC København ville være interessant.

– Jeg sagde også i går i et interview, at jeg jo er fra Østerbro, og det er nok lidt det, jeg mener med, at det skal være monsterfedt i Danmark, hvis det skal blive her, sagde han dengang og bekræftede dermed, at FC København var interessant for ham.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top