CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

The perfect guide to the casino

CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

Brøndby ventede til transfervinduets allersidste dage med at lukke flere store huller i truppen, hvilket skabte meget kritik. Det var dog umuligt at købe ind tidligere, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen. 

Brøndby fans har igennem det meste af sommeren skreget på forstærkninger, og i løbet af de sidste dage har klubben så endelig leveret i form af flere fine indkøb.

Klubben har hentet den norske angriber Ohi Omoijuanfo, Eskild Dall og Nicolai Vallys, men kritikken er ikke stoppet. CV og Brøndby bliver stadig kritiseret for at have ventet for længe med at forstærke truppen. De gule og blå ligger lige nu nummer ti i Superligaen med sølle seks point efter syv spillerunder.

Skal man tro Carsten V. Jensen, kunne det dog ikke have været anderledes.

– Det giver jo sig selv, at det er bedst at have truppen på plads så tidligt som muligt, men problemet er, at man er en del af et økosystem, hvor man ikke selv er hersker. Derfor må man affinde sig i, at man ikke er i kontrol over alle ting, siger han til Bold.dk.

– Ambitionen er selvfølgelig at have truppen klar så tidligt som muligt, men med de spille, som vi har landet her, der var ikke nogen af dem, hvor vi havde muligheden tidligere.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top