The perfect guide to the casino

Tager afsked med Vigen – Men bliver han alligevel?

Brøndbys kok Benjamin Peretz har taget afsked med Lasse Vigen Christensen, men noget kunne tyde på, at den danske midtbanespiller alligevel får forlænget sit ophold i klubben.

Lasse Vigen Christensen har kontraktudløb i Brøndby mod udgangen af denne måned, og klubben har ikke meldt ud, hvorvidt midtbanespilleren bliver sendt videre, eller man tilbyder ham en ny kontrakt.

I flere måneder op til Brøndbys mesterskab blev det beskrevet, at Lasse Vigen var fortid i klubben til sommer, men eftersom han havde en afgørende fod med i mesterskabet, har piben fået en anden lyd.

På Instagram har kokken for Brøndbys Superliga-mandskab, Benjamin Peretz, dog alligevel taget afsked med midtbaneprofilen.

Læs også: Attraktiv lønpakke: FCK vil købe Brøndby-favorit

B.T.’s transferpodcast ‘Transfervinduet’ erfarer dog, at Brøndby er tæt på at kunne offentliggøre en forlængelse med én af de fem spillere, der har kontraktudløb i slutningen af juni.

Michael Tørnes vil gerne væk og har fået grønt lys til det, Hjörtur Hermannsson er man også blevet enige om at stoppe samarbejdet med, mens Marvin Schwäbe er på vej mod et skifte til FC Köln.

Dermed er der kun Anthony Jung og Lasse Vigen Christensen tilbage. Førstnævnte er dog meget langt fra at forlænge med Brøndby, hvilket du kan læse om her, og så er spørgsmålet, om det ikke er Lasse Vigen, der tager endnu en tørn i Brøndby.

Læs også: Brøndby vil gå imod transferstrategien: Har tidligere stjernespiller på blokken

Læs også: Sikker på Schwäbe-farvel: Nævner to mulige afløsere fra Superligaen

Læs også: Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

OVERSIGT

Scroll to Top