The perfect guide to the casino

Niels F. trods uholdbar trænersituation: Spillerne spiller ikke med to venstre støvler

Niels Frederiksen vil fortsat ikke røbe, hvad der skal ske med ham fra næste sæson, men han er sikker på, at spillerne giver sig fuldt ud, selvom der er tvivl om, hvem der er træner efter sommerpausen.

Niels Frederiksen har kontraktudløb i Brøndby IF efter sæsonen, og umiddelbart er der ingen forhandlinger om en forlængelse af den aftale.

Brøndby-cheftræner tager dog sin kontraktsituation med ophøjet ro, og han er sikker på, at han har spillernes støtte helt til målstregen. Det siger han i Mediano-podcasten ‘Det taktiske værksted’.

– Det er sådan lidt at nedvurdere trænerens og spillernes professionalisme, hvis spillerne ved, at nu er træneren der ikke om seks måneder, så er vi helt ligeglade med ham, og så render vi rundt og spiller med to venstre støvler, siger Niels Frederiksen direkte adspurgt om, hvorvidt den usikre trænersituation kan påvirke spillerne i de kommende måneder.

Ifølge B.T. leder Brøndby efter en ny cheftræner til den kommende sæson, hvilket du kan blive klogere på her, hvor Discovery-eksperten Mikkel Bischoff også kommenterer på rygtet om, at en Superliga-træner kan overtage.

Niels Frederiksen er i gang med sin anden sæson for Brøndby. I sidste sæson sluttede klubben på en fjerdeplads bag AGF, FC København og FC Midtjylland.

Klubben har under den 52-årige cheftræner solgt profiler som Kamil Wilczek, Hany Mukhtar og Dominik Kaiser.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Kan Glen Riddersholm ende i Brøndby IF? Eller hvor ender SønderjyskE-bossen, hvis han skal væk? Se den store diskussion!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top