The perfect guide to the casino

Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Riza Durmisi tiltrækker sig opmærksomhed på sine sociale medier, efter han i weekenden har postet nogle mærkværdige Instagram-storys. Brøndbys fans glæder sig over, at de ikke har ham i klubben.

Riza Durmisi har været i vælten flere gange på det seneste – første gang, da han offentligt gik ud og brokkede sig over, at han ikke kom til Brøndby IF, der i stedet gik med Blas Riveros.

Venstrebacken lod sin utilfredshed komme til syne på Instagram, og han er tilsyneladende vild med at skabe overskrifter ud fra sin ageren på de sociale medier.

I weekenden postede han nemlig et billede af Frankrigs præsident Emmanuel Macron, som blev trampet i ansigtet, hvilket du kan se her:

Det mærkværdige Instagram-post kommer få dage efter, at en fransk kvinde blev halshugget i et terrorangreb i den franske by Nice, hvor Riza Durmisi har en fortid som lejespiller.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Flere store medier har videreformidlet den tidligere Brøndby-spillers ageren på de sociale medier, og de blå/gules fans har også reageret på venstrebackens upassende og meget kontroversielle opslag.

– CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig, skriver en fan blandt andet til Riza Durmisi, mens en anden knastørt konstaterer:

– Hvordan kan du finde på at poste noget så dumt…?

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Durmisi raser mod Brøndby: ‘Hvor pinligt er det lige – vi havde en aftale’!

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top