Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

The perfect guide to the casino

Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Brøndby IF’s ungdomsspillere tiltrækker sig angiveligt interesse fra selveste Juventus, der flere gange har haft scouts på den københavnske vestegn.

‘Det nye Brøndby’ hedder ikke dyre, udenlandske spillere. Det hedder unge talenter, som skal bryde igennem på førsteholdet og sælges for store millionbeløb.

Et eksempel kan være Jesper ‘Jobbe’ Lindstrøm, som kan blive Brøndbys næste store salg, hvilket du kan se mere til i videoafspilleren øverst.

Nu skriver Søren Sorgenfri i sin Transfer Talk, at Brøndby også har andre interessante spillere, som man endnu ikke har stiftet bekendtskab med på Superliga-holdet.

Unge talenter, som Juventus angiveligt kigger på. Således har den italienske storklub haft repræsentanter i Danmark for at overvære Brøndbys U16 og U17.

– Der skal meget til før en italiensk klub sender folk til Norden for at scoute on location, og en kilde med stor indsigt i den italienske mesterklub siger, at denne scouting-tur vil følges op med flere for at holde øje med de unge Brøndby-spillere, skriver den danske journalist blandt andet.

Læs også: Latterliggør sig selv: Jan Bech er som en 14-årig knægt fra Brøndby Strand

Han beretter ydermere, at de helt store transfers ligger i ungdommen og et salg til Juventus i de kommende måneder, kan være særdeles gunstigt for Brøndbys jagt på et gennembrud gennem ungdommen.

Søren Sorgenfri har ikke fundet frem til hvilke spillere, Juventus kigger på, men på U/16-landsholdet har Brøndby en lille håndfuld navne med.

Læs hele Transfer Talken her.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top