Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem - Klar til at sluge lønnedgang

The perfect guide to the casino

Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Mathias ‘Zanka’ Jørgensen er indstillet på at skifte hjem til FC København allerede denne sommer.

Mathias ‘Zanka’ Jørgensen skiftede fra FC København i 2017, hvor han rykkede til engelske Huddersfield, som senere solgte ham til Fenerbahce.

I anden halvdel af denne sæson har han været udlejet til Fortuna Düsseldorf, men den danske stopper får ikke forlænget det lejeophold.

Læs også: Simon Tibbling tæt på opsigtsvækkende skifte til Superliga-klub

Derfor venter der en uvis fremtid i Fenerbahce, som umiddelbart ikke har planer om at gøre brug af den tidligere FC København-stjerne.

På rygtebørsen har det løst forlydt, at han kan være på vej tilbage til den danske hovedstadsklub, og nu er der gennembrud i sagen.

B.T. fortæller i deres transferpodcast, at Mathias ‘Zanka’ Jørgensen ER klar til at tage hjem til FC København allerede denne sommer.

Via kilder tæt på spilleren og klubben kan mediet afsløre, at han godt kunne tænke sig at trække den hvide trøje over hovedet igen, og han skulle være klar til at sluge en stor lønnedgang.

Mathias ‘Zanka’ Jørgensen håber dog samtidig, at Fenerbahce er villig til at udbetale noget af den løn, han står til i de kommende to år, hvis han skifter.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Den danske landsholdsstopper har to år tilbage af sin aftale i Tyrkiet, hvor han tjener en flot løn, som Fenerbahce naturligvis gerne vil slippe for at betale.

Det åbner for, at der kan blive indgået et kompromis, hvor Mathias ‘Zanka’ Jørgensen får udbetalt lidt af den løn for at skifte hjem til FC København.

Ståle Solbakken er også åben for at hente fanfavoritten hjem, og han har tidligere udtalt, at han blot ventede på, at Mathias ‘Zanka’ Jørgensen selv indikerede, at han ville hjem.

Om han allerede kan komme til FC København denne sommer, skal være usagt. Mange løse ender skal nå hinanden før drømmetransferen – set med FCK-øjne – kan ske.

VIDEO: Hvor er du på vej hen, Tibbling? FCK-back tager fusen på BIF-svensker med overlegen finte – Se det i videoafspilleren øverst!

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top