FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

The perfect guide to the casino

FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Sæt X i kalenderen: På denne dato er Premier League tilbage

Mohamed Daramy kan på trods af sin unge alder allerede være på vej mod en af karrierens helt store transfers.

Mohamed Daramy er blot 18 år gammel, men den lynhurtige offensivspiller er blevet en fast del af FC Københavns førsteholdstrup.

Flere gange har han været rygtet til klubber på større adresser, og nu kædes FC København-talentet igen sammen med RB Leipzig, der også tidligere har bejlet til hans underskrift.

Læs også: FC Københavns store sommerkup: Tidligere profil rygtes tilbage

Det er det tyske medie, Bild, der erfarer, at Mohamed Daramy er højt på ønskelisten i den tyske klub, der også har danske Yussuf Poulsen på holdkortet.

Mediet erfarer, at RB Leipzig vil rykke på Mohamed Daramy, såfremt man sælger Timo Werner, som rygterne siger. Han er nemlig på vej til Liverpool for i omegnen af 450 millioner kroner.

18-årige Mohamed Daramy kan indbringe FC København et kæmpe beløb, for Bild skriver, at RB Leipzig vil smide i omegnen af 100 millioner kroner for ham.

Læs også: FC København får boost i kampen om midtbanespiller – Også Wolves og Ajax lurer

Avisen vurderer dog, at Mohamed Daramys markedsværdi er mellem 15-17 mio. euro, hvilket svarer til mellem 112- og 127 millioner kroner.

RB Leipzig holder også øje med den 18-årige brasilianer Kaio Jorge fra Santos FC og Sparta Prags 17-årige tjekke Adam Hlozek.

Ydermere skriver Bild, at Borussia Dortmund også har følere ud efter ham – lige så har Celtic, som FC København tidligere på sæsonen sendte ud af Europa League.

VIDEO: Superligaen er tilbage, og FC Midtjylland led et overraskende nederlag til AC Horsens. Se højdepunkterne fra den kamp øverst i artiklen.

Læs også: Mulig kæmpehandel: Tottenham og Paris SG vil købe Superliga-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top