FC Københavns store sommerkup: Tidligere profil rygtes tilbage

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


FC København kan til sommer lave et stort kup, for Daniel Amartey vil angiveligt retur til den danske hovedstad. Hans agent har tidligere bekræftet, at der skal ske noget for ghaneseren til sommer.

Daniel Amartey skiftede til FC København fra Djurgårdens IF i 2014, og han nåede to sæsoner i den danske hovedstad, inden Leicester betalte i omegnen af 50 millioner kroner for stortalentet.

Den engelske klub, der blandt andet vandt Premier League med Daniel Amartey på holdkortet, har dog aldrig fået fuld valuta for de mange millioner, og til sommer skilles parterne.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Det har Daniel Amarteys agent tidligere udtalt.

Nu fortæller B.T. i deres ugentlige transferpodcast, at den i dag 25-årige defensivspiller har meddelt Ståle Solbakken, at han gerne vil hjem til den danske hovedstadsklub.

Ståle Solbakken har dog angiveligt udtalt til mediet, at ‘han ikke tror på, at det bliver her og nu, at Daniel Amartey kommer hjem’.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

FC København-manageren har dog aldrig været bleg for at give sine tidligere stjerner en vej tilbage, og meget tyder på, at løverne fra næste sæson får glæde af den ghanesiske profil.

Leicester er indstillet på at tabe penge på Daniel Amartey, der har to år tilbage af sin kontrakt med Leicester.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top