The perfect guide to the casino

Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Celtic arbejder intenst på at hente Abdul Mumin fra FC Nordsjælland. Den ghanesiske stopper er også aktuel for Brøndby IF, der dog endnu ikke har smidt en kontrakt på bordet.

FC Nordsjællands midtstopper Abdul Mumin Suleman har kontraktudløb til sommer, og den talentfulde ghaneser har bekræftet, at han kigger sig over skulderen efter en ny klub.

Brøndby IF har ifølge B.T. vist seriøs interesse i ham, men Carsten V. Jensen har endnu ikke smidt en kontrakt på bordet til den 21-årige stopper med det snarlige udløb.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Det vil den skotske storklub Celtic udnytte. David Kent fra The Mail Online erfarer, at Celtic vil fremsende et kontrakttilbud til FC Nordsjælland-stjernen i de kommende dage.

Brighton skulle ifølge The Mail Online også have kig på ham. Derudover har B.T. tidligere skrevet, at også FC Midtjylland skulle have interesse i at hente stjernefrøet i Farum.

Abdul Mumin har tidligere udtalt, at han gerne vil til en klub, hvor han kan få fast spilletid for at fortsætte den rivende udvikling, han er inde i.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top