The perfect guide to the casino

Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


UEFA har officielt udsat finalerne i Champions League og Europa League.

Det europæiske fodboddforbund (UEFA) har officielt udsat finalerne i Champions League og Europa League på grund af den omsiggribende coronavirus, der har lagt det meste af fodbold-Europa ned.

Men det kan ende med, at finalerne slet ikke bliver spillet. Det skriver Daily Mirror.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Begge finaler og kvindernes finale i Champions League skulle være spillet i slutningen af maj. Mændenes Europa League-finale i polske Gdansk og Champions League-finalen i tyrkiske Istanbul blev i stedet flyttet til henholdsvis 24. og 27. juni. Men sammenslutningen af de europæiske klubber (ECA) har mandag på et telefonmøde erkendt, at det er tvivlsomt, om disse terminer holder.

Den engelske Premier League er for eksempel udsat til 30. april, men det er en mulighed, at turneringen først begynder 1. juni. Det vil betyde, at englænderne skal afvikle ni Premier League-runder plus tre runder i FA Cup’en på en måned, og så er der næppe tid til at afvikle de europæiske turneringer.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Både Champions League og Europa League er nået til ottendedelsfinalerne, og det har tidligere været fremme, at de afsluttende kampe skulle afvikles som en Final Four eller måske endda en Final Eight. På den måde kunne man spille kvartfinaler, semifinaler og finaler på en uge.

Men ECA og UEFA mener nu, at selv det kan blive vanskeligt at få tid til.

Dette kan medføre, at der simpelthen ikke bliver kåret nogen vinder, og det kan også få betydning for næste sæsons Champions League, da vinderne af begge turneringer er fødte deltagere i denne Champions League. Dermed må der hentes hold fra en liga for at fylde op til de 32 deltagere, som formatet kræver.

Desuden kan det blive en dyr affære for UEFA og for klubberne, da tv-kanalerne kan forlange penge tilbage, fordi klubberne ikke leverer den vare, de har betalt for: Fodboldkampe.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top