Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Der bliver efter alt at dømme gang i svingdøren i Chelsea til sommer, men danske Andreas Christensen skal foreløbig ikke frygte, at han bliver solgt.

Nederlaget på 0-3 til Bayern München i Champions League vil få konsekvenser for mange af spillerne i Chelsea, der i praksis er færdige i Europas største klubturnering.

Ifølge The Sun står otte mand til at skulle forlade London-klubben til sommer.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Danske Andreas Christensen er dog ikke en af dem. Manager Frank Lampard har flere gange rost ‘AC’, som dog ikke leverede nogen stor præstation i nederlaget mod Bayern München, hvor han havde store vanskeligheder med tyskernes polske målbomber, Robert Lewandowski, der scorede kampens sidste mål.

Derimod ryger hans konkurrent, Kurt Zouma, formentlig. Ifølge The Sun har franskmanden vist, at han har defensive mangler mod de bedste modstandere.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

De øvrige, der står til fyring, er: Målmanden Kepa, backerne Emerson og Alonso, midtbanespillerne Jorginho, Barkley og Willian samt angriberen Pedro.

Chelsea måtte ikke købe spillere sidste sommer. I januar måtte de gerne, men trods masser af rygter endte de med ikke at købe en eneste.

Til sommer har de blå fra London tegnet forhåndskontrakt med marokkaneren Hakim Ziyech fra Ajax.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top